Ela Craciun lanseaza cartea “12 luni fara griji”

Dupa succesul primului volum, “9 luni fara griji”, lansat in luna mai, ce a oferit raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari despre sarcina, frumoasa bloggerita Ela Craciun va lansa, in data de 9 noiembrie, cea de-a doua carte a sa, intitulata “12 luni fara griji”.  Volumul ofera raspunsuri de la specialisti la 101 intrebari despre primul an de maternitate, venind in ajutorul viitorilor sau proaspetilor parinti. Este, de altfel, prima carte scrisa de o vedeta Romania pe aceasta tema.

Citeste si: Ela Craciun lanseaza cartea “9 luni fara griji”

Cartea „12 luni fara griji”, de Ela Craciun, Sursa foto: Little Sunshine Studio

“12 luni fara griji” va fi lansata sambata, 9 noiembrie, ora 16.00, in Promenada Mall, in cadrul unui eveniment special la care vor participa vedete cunoscute din showbiz, dar si parinti cu copii din comunitatea online a vedetei de televiziune, care se inscriu din timp pe blogul acesteia, www.elacraciun.ro.

In cadrul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe, o tombola cu premii de mii de euro, precum si o inedita petrecere aniversara a baietelului vedetei, Nicholas, care doar cateva zile in urma a implinit un an.

Parintii care participa la evenimentul din Promenada Mall le vor putea oferi astfel copiilor momente de neuitat, Ela Craciun avand pregatite multe surprize pentru toti invitatii.

Cartea „12 luni fara griji” parcurge cele mai importante momente din primul an de maternitate, situatii prin care trece aproape orice parinte si ofera raspunsuri la 101 intrebari, avand la baza informatiile oferite de medici si specialisti din diverse domenii.

Cartea este structurata in 9 capitole:

  1. Cu bebe acasa
  2. Somnul bebelusului
  3. Cu bebe la doctor
  4. Alaptarea
  5. Diversificarea
  6. La psiholog
  7. Dezvoltarea bebelusului
  8. Cu bebe in vacanta
  9. Despre tine, mama

Odata ce ai nascut, ajungi sa te temi pentru orice pas pe care il faci si care implica sanatatea, viata si bunastarea copilului tau si atunci vrei sa stii ca esti cea mai buna mama din lume, ca faci cel mai bun lucru si ca vei lua cele mai bune decizii pentru el. Sunt foarte multe moduri de a creste un copil si nimeni nu poate oferi o reteta a fericirii. 

Aceasta carte spune povestea mea, de mama a trei copii si felul in care am ales eu sa ii cresc. In paginile ei veti gasi o suma a experientelor mele personale alaturi de informatiile medicilor care mi-au oferit, cu generozitate, sfaturile lor competente. Opiniile apartin specialistilor cu care eu am lucrat si in care am deplina incredere. Misiunea acestei carti este sa prezinte realitatea, asa cum este ea, din perspectiva mea, ca mama.

Imi doresc sa incurajez moderatia si normalitatea in cresterea si educarea copiilor. Nu cred in parentingul dus la extrem, dar, pe de alta parte, sunt si o persoana destul de traditionalista. Aceasta carte ma reprezinta in totalitate si are si o doza considerabila de subiectivism. Altfel, ar fi un almanah, nu o experienta transpusa pe hartie”, declara Ela Craciun.

Ela Craciun a facut lista celor 101 intrebari si a contactat specialistii pentru raspunsuri avizate: Doina Mihailescu Buzatu – medic primar de obstetrica si ginecologie in cadrul Retelei private de sanatate REGINA MARIA, Irina Antonescu – Medic Pediatru Regina Maria, Alina Ilici –  Medic Primar Neonatolog Regina Maria,   Adriana Bachmann – Newborn specialist, Adriana Florica – Asistent Sef Neonatologie la Regina Maria, Dan Cernescu – Medic de Familie, Dr. Gabriel Cosmin Balcangiu Stroescu – medic specialist dermato venerolog, Anisoara Mihai, Consultant Alaptare si Lactatie Acreditat International, Raluca Ghionaru – Medic de familie, membru al Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica  in Medicina de Familie,   Miorita Toader – medic primar ORL, Dana Dumitra Dumitrascu –  Psiholog terapeut, Nicoleta Jianu, kinetoterapeut in cadrul Kinetobebe, Evelina Armanu, kinetoterapeut in cadrul Kinetobebe.

Cartea „12 luni fara griji” va fi disponibila pe www.elacraciun.ro si, in curand, in anumite magazine selectate.

Partenerul principal al evenimentului de lansare este Promenada Mall, alaturi de care vor sutține lansarea si Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Secom, Eau Thermale Avene si partenerii media A1.ro, Qbebe.ro, ADPM.ro si Superbebe.ro.

Sursa foto: Little Sunshine Studio

Citeste si: 10 pasi pentru o sarcina de nota 10

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here