Ela Craciun lanseaza cartea “9 luni fara griji”

Frumoasa prezentatoare Ela Craciun lanseaza cartea “9 luni fara griji”, care este  prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

Citeste si: 10 pasi pentru o sarcina de nota 10

“9 luni fara griji” include raspunsurile la 101 intrebari, cele pe care femeile insarcinate si le pun cel mai des, selectate din discutiile in mediul online, pe blogul si paginile sale de socializare, cu femeile din comunitatea sa.

Ela Craciun a strans informatii extrem de utile de la specialisti, astfel incat viitoarele mamici sa primeasca raspunsurile corecte la intrebarile lor, axate pe studii medicale.

“<9 luni fara griji> este o carte de suflet, pe care am scris-o atat din propria mea experienta de mama, trecand pana acum prin trei sarcini, cat, mai ales, intervievand cei mai buni specialisti pe care i-am avut alaturi. Sunt la baza jurnalist si stiu cat de important este sa ai informatia corecta, de la o sursa de incredere. Asa cum procedez si pe blogul si pe canalul meu de YouTube, imi doresc sa vin in sprijinul tututor celor care vor sa aiba o viata de familie frumoasa si sanatoasa”, a declarat Ela Craciun.

Cartea parcurge toate etapele sarcinii, intrebarile si problemele cu care se confrunta viitoarele mame, abordand curajos chiar si subiecte considerate de multe persoane drept tabu, precum sexul in timpul sarcinii, miturile babesti, emotiile si depresia unei gravide.

Nu doar viitoarele mame vor gasi documentarea necesara, ci si partenerii acestora. Viitorii tatici se vor putea informa referitor la rolul lor in toata aceasta calatorie, de la posibilitatea de a lua concediu de paternitate, pana la insotirea mamei la analize si sprijinul emotional pe care il acorda. Informatiile incluse in volum ii vor ajuta sa isi inteleaga mai bine partenerele in aceasta perioada speciala, plina de emotii.

Cartea “9 luni fara griji”, care va fi lansata pe 24 mai printr-un eveniment pe terasa Promenada Mall, este structurata in 12 capitole, fiecare dezvoltand o tema prin raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale viitorilor parinti:

  1. Simptomele sarcinii
  2. La ginecolog
  3. Medicamente si tratamente in timpul sarcinii
  4. Nutritie
  5. Frumusete
  6. Sexul in perioada de sarcina
  7. La psiholog
  8. Ce este permis/interzis in sarcina
  9. Mituri in sarcina
  10. Drepturile gravidei
  11. Pe ultima suta de metri
  12. Nasterea

 

Pentru ca informatiile sa fie corecte, Ela Craciun a apelat la sprijinul a cinci specialisti: Dr. Doina Mihailescu Buzatu (medic primar de obstretica si ginecologie), Dr. Ruxandra Plesea (medic specialist in diabet, nutritie si boli de metabolism), Dr. Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor in stiinte medicale si Sef sectie Terapie Intensiva), Claudia Maria Deculescu (moasa cu experienta de peste 30 de ani), Cerasela Rogen (coach transformational).

Cartea “9 luni fara griji” este publicata la editura DPH si va fi disponibila, incepand cu data de 24 mai, in toate retelele de librarii si magazine online.

S-ar putea sa-ti placa si:  Nasterea. Cum te pregatesti pentru prima intalnire cu bebelusul tau!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here