Ela Craciun este mama pentru a treia oara!

Cunoscuta vedeta TV si blogger de parenting, Ela Craciun, este mama pentru a treia oara! Echipa Superbebe.ro: „Felicitari, Ela! Ne bucuram, din suflet, pentru tine! Esti o Super Mom!”

Citeste si: Nasterea naturala a celui mai minunat baietel din lume!

Ela Craciun a nascut un baietel de nota 10 si a anuntat evenimentul pe pagina sa de Facebook cu urmatorul mesaj: “Sunt coplesita de emotie si de bucurie. (…) Totul a mers minunat, iar acum familia este gata sa isi primeasca cu bucurie noul sau membru”.

Timp de noua luni, Ela a ales sa isi impartaseasca experienta intr-o rubrica noua pe blog si la radio Itsy Bitsy, intitulata “Jurnal de sarcina”.  In cadrul rubricii, Ela a povestit despre experienta maternitatii, iar pe blog a postat numeroase video-uri cu sfaturi de la medici.

Ela Craciun a ales sa nasca natural pentru a treia oara, iar in ultimele luni de sarcina a militat pe blogul sau pentru aceasta metoda. Intr-o campanie intitulata „Sunt mama, e natural”, Ela a prezentat statistici si a intervievat medici pentru a atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta nasterea prin cezariana, atunci cand ea nu este dictata de o indicatie medicala clara. Bloggerul a scris numeroase articole si a participat la conferinte pe aceasta tema, dand de fiecare data exemplul propriu in sustinerea acestei idei.

Citeste si: Marius Romila: “Sarcina este ceva firesc si nasterea trebuie sa fie pe masura”

Ela si-a unit fortele si cu Superbebe.ro!

Superbebe.ro a organizat seminarul „Povestea nasterii naturale”, in data de 28 septembrie 2018, in cadrul targului BABY EXPO, acolo unde Ela Craciun, in calitate de speaker, le-a vorbit viitoarelor mame despre experienta nasterii naturale si despre cum pot avea nasterea fireasca pe care si-o doresc.

Dupa nastere, Ela va continua sa se implice in proiectele sale de blogging, intentionand sa participe la filmari si evenimente indata ce micutul sau va putea sa faca primele fotografii.

Activitatea mea de mama blogger nu se incheie niciodata. Aceasta nu este o meserie de 8 ore pe zi, de la care sa iti iei concediu in week-end-uri si dupa maternitate. Blogging-ul pentru mine este echivalent cu un jurnal, in care povestesc publicului meu despre experientele traite. Prin urmare, experienta de mama de trei va fi un nou capitol al vietii mele care va fi impartasit cu cititorii blogului”, spune Ela Craciun.

Citeste si: De ce nu nastem ca in afara? Iata adevarul despre statutul moasei in Romania

S-ar putea sa-ti placa si: Adela Popescu: „Am invatat despre mine, ca pot iubi incredibil de mult!”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here