Dragnea: ,,Un copil trebuie sa fie adoptat totusi de un barbat si o femeie, sa simta si caldura materna”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat intr-o emisiune televizata, ca va vota la referendum pentru familia traditionala deoarece a fost educat „ortodox, la tara”. El a invocat si „problema adoptiilor de copii”, spunand ca un copil trebuie sa fie adoptat de un barbat si o femeie.

Vezi si Kelemen, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Mi-e greu sa cred ca va fi in octombrie

„Se pune problema adoptiilor de copii. Se pune problema ca un copil, daca este abandonat, sa fie adoptat de un barbat si o femeie. Cred ca un copil trebuie sa fie adoptat totusi de un barbat si o femeie, sa simta si caldura materna”, a spus liderul PSD.

„Daca ma intrebati ce fac eu, merg la referendum si educatie mea ortodoxa, educatia mea de copil crescut la sat, la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun <Da> cu toata hotararea la acest referendum, pentru ca asa vad eu societatea romaneasca, continutatea acestui popor”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

„Este imposibil sa imi schimb atitudinea”, a adaugat acesta.

Dragnea a adaugat ca nu are nimic impotriva minoritatilor sexuale. „PSD nu are nimic impotriva minoritatilor sexuale, suntem toleranti, intelegem”, a precizat acesta.

Liviu Dragnea a mai spus ca sunt multi oameni care se tem ca in Romania ar putea aparea evolutiile din alte tari.

„Tari in care s-a legalizat casatoria intre un om si un animal si nu cred ca e in regula. Nu spun ca de asta facem referendum. Dar sunt foarte multi oameni speriati”, a completat liderul PSD.

Vezi si Pareri impartite in partide pe tema Referendumului pentru familie la Senat

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here