De 1 iunie mai multe activitati dedicate copiilor in Parcul Tineretului

Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 1-3 iunie, in Parcul Tineretului, diverse activitati dedicate copiilor, printre care dans, muzica si teatru. Alaturi de cei mici, organizatorii i-au invitat de 1 iunie si pe bunici pentru promovarea relatiilor dintre generatii. Invitatia pe care Primaria Capitalei o face copiilor si batranilor in cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei de 1 Iunie urmareste si un scop social, precizeaza PMB.

„Vor fi amplasate ateliere de creatie pe scena evenimentului „Joaca de-a Copilaria”,  vor fi sustinute concerte, reprezentatii de dans, muzica si teatru pentru copii. Fiecare seara se va incheia cu un recital al unor mari artisti ai scenei muzicale romanesti. Se va organiza in ultima seara o festivitate de premiere a 9 seniori de elita din domenii profesionale diferite, carora reprezentatii oficiali ai Primariei Municipiului Bucuresti si cei ai Centrului pentru Seniori ai Municipiului Bucuresti le vor acorda distinctii si premii de excelenta(…)”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei.

Vezi si Hai sa fim din nou copii!

 „Evenimentul vizeaza, prin continutul si desfasurarea lui, promovarea parteneriatului intre generatii printr-o abordare practica, bazata pe activitati comune pentru seniori si copii si oportunitatea de a oferi seniorilor noi modalitati de petrecere a timpului liber, care sa contribuie la reducerea fenomenului de marginalizare si imbunatatire a confortului psihic”, se mai arata in comunicatul institutiei.

Sursa: Mediafax

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here