Cursuri suspendate in scolile din judetele Timis, Arad Mehedinti si Valcea

Cursurile din toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis si unele scoli din judetele Arad, Mehedinti si Valcea sunt suspendate si marti, 18 decembrie, anunta Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

Astfel, pentru unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis suspendarea completa a cursurilor a fost extinsa si pentru marti, 18 decembrie.

Citeste si: Scoli inchise din cauza ninsorilor in mai multe judete

De asemenea, marti, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reteaua de energie electrica nu se vor sustine ore de curs in unitati de invatamant din judetele Arad (40), Mehedinti (24) si Valcea (1).

Autoritatile din judetele Mehedinti si Timis au decis, in urma reuniunilor comitetelor pentru situatii de urgenta, suspendarea integrala a cursurilor scolare pentru ziua de luni, 17 decembrie. Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrica, tot luni, 17 decembrie, nu s-au desfasurat cursuri in mai multe unitati de invatamant din tara: Arad (40), Arges (13), Bihor (9), Caras-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramures (4), Olt (1), Satu Mare (10) si Valcea (35).

Sursa: Mediafax

Citeste si: Romania, pe primul loc in UE privind coruptia in scoli

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here