Cantareata Sophie Ellis-Bextor va deveni mama pentru a cincea oara

Cantareata britanica Sophie Ellis-Bextor si sotul ei, Richard Jones, basistul trupei The Feeling, vor deveni parinti pentru a cincea oara, in toamna acestui an, informeaza contactmusic.com.

Informatia a fost facuta publica de Ellis-Bextor intr-o emisiune a postului BBC Radio 2, unde a venit sa vorbeasca despre viitorul ei album, al saptelea de studio, „The Song Diaries”. Artista a declarat ca al cincilea ei copil se va naste in aceeasi perioada in care este programata lansarea albumului.

Vezi si Cantareata Carrie Underwood este insarcinata

Sophie Ellis-Bextor, in varsta de 39 de ani, este casatorita cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au impreuna patru fii – Sonny, in varsta de 14 ani, Kit, in varsta de zece ani, Ray Holiday, in varsta de sase ani, si Jesse, in varsta de doi ani.

Ellis-Bextor si Richard Jones s-au cunoscut in 2002 – la o saptamana dupa ce cantareata se despartise de Andy Boyd, cu care a avut o relatie de sase ani – si s-au casatorit in Italia, in iunie 2005.

Cantareata si compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea in anul 2000, odata cu lansarea pe piata a single-ului „If This Ain’t Love”, cantat impreuna cu DJ Spiller. De atunci, artista britanica a lansat si alte piese de succes, precum „Murder On The Dancefloor”, „Take Me Home” si „Music Gets the best of me”. Muzica cantaretei Sophie Ellis-Bextor reprezinta un amestec de disco si pop, cu influente electro din anii ’80.

Sursa: Mediafax

Vezi si Cântăreaţa Gianna Nannini, mamă la 54 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here