Cantareata Carrie Underwood este insarcinata

Starul muzicii country Carrie Underwood, recompensata cu sapte premii Grammy, a anuntat ca este insarcinata cu al doilea ei copil, dar nu a oferit detalii despre data nasterii, potrivit contactmusic.com.

Acesta este al doilea copil pentru cantareata in varsta de 35 de ani si sotul ei, jucatorul de hochei Mike Fisher, in varsta de 38 de ani. Cei doi mai au un baietel in varsta de trei ani, Isaiah.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, a confirmat ca este insarcinata

Anuntul a fost facut printr-o inregistrare video pe platforma de socializare online Instagram. Artista le-a spus fanilor sai ca turneul de promovare a viitorului ei album, „Cry Pretty”, va fi organizat dupa luna mai a anului viitor, la opt luni de la lansarea materialului discografic.

Cantareata, printre ale carei hituri se numara „Dirty Laundry” si „Remind Me”, a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial.

De-a lungul carierei, Underwood a primit, printre altele, sapte premii Grammy, zece Billboard Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards si 12 American Music Awards. Totodata, a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur in calitate de compozitor.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here