Fetita de 8 ani din Iasi a fugit de acasa pentru ca era abuzata fizic si sexual de concubinii mamei

Sursa foto: Pixabay

O fetita de 8 ani din Comuna Dagata, judetul Iasi, a fugit zilele trecute de acasa. A fost cautata de politisti si dupa 3 zile a fost gasita ascunsa. Copila  a povestit ca a fost abuzata fizic si sexual de concubinii mamei, in ultimii 3 ani. Este a patra oara cand fata fuge de acasa.

Minorul a fost preluat de cei de la Directia pentru Protectia Copilului, unde cu ajutorul psihologilor a marturisit ca a fugit de acasa de teama mamei si mai ales a concubinului acesteia.

Potrivit marturisirilor, fetita a fost abuzata de toti cei 4 parteneri ai mamei sale, iar de data aceasta a fugit din cauza partenerului actual al mamei.

Mama fetei, care mai are 3 copii mai mici, sustine ca nu stia de ceea ce i se intampla fiicei mai mari, ca a observat ca este mai abatuta in ultima perioada, dar ca nu ii spunea ce se intampla.

Atat mama, cat si actualul ei partener neaga acuzatiile de abuz sexual, dar recunosc ca au mai batut-o uneori. Potrivit celor marturisite de copila concubinul mamei o atingea nefiresc si ii facea poze cand fetita facea baie.

Politia s-a autosesizat in acest caz, iar Directia pentru Protectie sociala a deschis o ancheta. Daca se va descoperi ca si ceilalti copii mai mici au fost abuzati, acestia vor fi luati in plasament.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here