Barbat, prins de politisti in timp ce se masturba in fata unui liceu din Gorj

Un barbat de 56 de ani, din Targu-Jiu, a fost prins de politistii din Targu-Carbunesti, judetul Gorj, in timp ce se masturba in fata elevelor, langa Colegiul National „Tudor Arghezi”, din oras. Acesta a fost dus la Politie, pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi si Un barbat suspectat ca a agresat sexual doua minore, arestat preventiv

Mama unei eleve din Targu-Carbunesti a sesizat Politia ca a surprins un barbat dezbracat de la brau in jos, care se masturba in fata Colegiului National „Tudor Arghezi”, din localitate, in momentul in care elevele mergeau la cursuri. Acesta a fost ridicat de oamenii legii si condus la audieri, la sediul Politiei Orasului Targu-Carbunesti.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul de 56 de ani, din Targu-Jiu, care nu are un loc de munca, le-ar fi spus politistilor ca isi facea nevoile, desi este contrazis de declaratiile martorilor, iar in zona sunt amplasate si camere de supraveghere.

Suspectul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, fapta pentru care este prevazuta o pedeapsa cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani.

Vezi si Avocatul Poporului s-a sesizat in legatura cu tinerii aflati sub influenta drogului Zombie

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here