Ancheta la SJU Craiova, unde o liftiera ar fi cerut o plasa cu cadouri destinate copiilor cu cancer

103985666 - the elevator button presses the human finger

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova a inceput o ancheta interna dupa ce angajatul unei companii a scris ca o liftiera a cerut o plasa cu cadouri din pachetele pregatite pentru copiii bolnavi de cancer.

Vezi si: Daca ai avea copilul bolnav de cancer, unde ai alege sa il tratezi?

Un inginer al unei companii a scris pe Facebook ca, in momentul in care a mers la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean din Craiova, pentru a le oferi cadouri copiilor internati in unitatea medicala, liftiera ar fi cerut o plasa cu cadouri.

„Povestea incepe cu o usa de lift, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Incarcati cu 100 de plase cu cadouri si dulciuri pentru copiii de la Sectia de Oncologie, impreuna cu colegii mei, am asteptat civilizat liftul pentru a urca la etajul 9. Nu din comoditate, ci din cauza greutatii plaselor. Liftul ajunge, se deschid usile si ne urcam. Din prima secunda cand am pus piciorul in lift…a inceput bataia de joc si nesimtirea pe care nu am mai intalnit-o la un asemenea nivel. O sa incerc sa expun conversatia liftierei cu noi: <- Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati?> (Noi…am zambit…crezand ca este o gluma…si am tacut..fastaciti..) Liftiera insa insista: < Haideti…nu imi dati si mie o plasa? Ce..nu stiti ca de cate ori se vine aici cu cadouri…prima plasa se da la liftiera?>.<- Nu stiam ca asa trebuie… ce plasa doriti? Din aceasta cu pufuleti?>, zice una din colegele mele..in gluma. <Nu nu…nu cu pufuleti…Pai ce.. nepotii mei mananca pufuleti? Sunt de familie buna>”, a scris Victor Mihaescu, pe reteaua de socializare.

Acuzatiile nu se opresc aici. Acesta sustine ca liftiera ca i-ar fi jignit si le-ar fi transmis sa ia alt lift la intoarcere.

„Ne-a aruncat ultimele vorbe: <Sper sa nu va mai intoarceti, sa mergeti cu acest lift, cat sunt eu aici…nesimtire…>. Usile s-au inchis….Aceasta conversatie s-a intamplat astazi, 10.12.2018, ora 11.40 in liftul Nr. 9. Poate managementul spitalului o poate identifica si sa ii faca raport de desfacere a contractului de munca acestei <fiinte>, daca o putem numi asa”, a mai scris barbatul, pe Facebook.

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Craiova au deschis o ancheta interna pentru a analiza cazul.

„In momentul in care am vazut postarea domnului cu acea intamplare, ne-am autosesizat si facem o ancheta interna si vom comunica rezultatele”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta din Craiova.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Sprijin financiar pentru tinerii din Bucuresti diagnosticati cu cancer, pentru prezervarea fertilitatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here