Daca ai avea copilul bolnav de cancer, unde ai alege sa il tratezi?

O intrebare extrem de dureroasa pentru orice roman care este parintele unui copil bolnav de cancer: unde ai alege sa-ti tratezi copilul? Medproper, cel mai mare integrator de servicii medicale pentru Turcia, a prezentat la lansarea sa in Bucuresti cinci dintre cele mai renumite spitale din Istanbul, la care pot avea acces micutii pacienti din tara noastra. Asadar, Romania sau Turcia?

„In Romania nu avem inca un spital de oncopediatrie si avem putini medici specializati in oncologia pediatrica in vreme ce, in afara, medicii sunt specializati in oncologia pediatrica pe segmente de varsta ale copiilor, 0-12, 12-16, 16-18 ani. Daca ai avea copilul bolnav de cancer, unde ai alege sa il tratezi?”, intreba Roxana Ilinca, reprezentantul Medproper Romania.

Evident totul se joaca in functie si de bani, daca parintii isi permit financiar sa-si trateze copilul in strainatate sau nu. Pe langa cunoscutele spitale europene de oncopediatrie, acum mai poate fi luata in calcul si optiunea de a alege ca destinatie Turcia. Cele cinci spitale turcesti recomandate de Medproper sunt:Spitalul Universitar Koç, American Hospital, Medical Park, Spitalul Liv si Grupul Memorial Healthcare, care au specializari in oncologie, oncopediatrie, radiologie, neurochirurgie, transplant de maduva, chirurgie plastica, transplant de par, chirurgie cardiovasculara (pentru adulti și copii), cardiologie, transplant de organe, chirurgie generala, chirurgie pentru obezitate și boli metabolice, ortopedie și traumatologie, boli de ochi, urologie, ginecologie și obstetrica, stomatologie, ORL, boli infectioase, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, nefrologie etc.

Potrivit integratorului de servicii medicale, din momentul in care pacientul apeleaza la serviciile acestuia, analizele sunt traduse, economisindu-se astfel timp și bani. In functie de urgenta cazului medical, raspunsurile se primesc in mai putin de 24 ore. Evaluarea dosarului este gratuita. Din momentul in care pacientul ajunge in Istanbul este preluat de la aeroport, beneficiind de servicii complete de cazare, masa, translator, suport, pregatire psihologica.

A doua opinie medicala gratuita

Timp de o zi, medicii turci din spitalele respective au oferit gratuit la Bucuresti opinii medicale secundare. Prof. Dr. Banu Oflaz Sozmen, medic la spitalul Koç Istanbul, a evaluat gratuit la București cazuri de leucemie, limfom, tumori, neuroblastom, osteosarcom, tumori endocrine, retinoblastom, tumori endocrine, hemangiom, iar renumitul Prof. Dr. Aykin Simsek, medic specialist pediatru in ortopedie si traumatologie la spitalul KOC Istanbul, a evaluat gratuit cazuri de malformatii congenitale, displazii de sold, patologii congenitale, defecte ale sistemului osos, complicatii in urma bolilor infectioase, traume cronice și primare, paralizii, anencefalii etc.

Vezi si Unul dintre cei mai renumiți oncopediatri din lume va face evaluari gratuite in Bucuresti

Acest gest nu va fi singular, intrucat medici de la cele mai renumite spitale din Istanbul isi propun sa vina o data pe luna la Bucuresti pentru a oferi gratuit opinie medicala secundara (second opinion). Medicii le vor propune pacientilor romani planuri de tratament detaliate, iar echipa Medproper va raspunde la toate intrebarile legate de costuri, de pașii urmatori, de alte detalii. Pacientii vor decide apoi singuri daca doresc sau nu sa mearga la tratament in Turcia.

Medproper este acreditat de Ministerul Sanatatii și Turismului din Turcia si a ajutat in 3 ani de la infiintare peste 700 de pacienti din 20 de tari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here