Unul dintre cei mai renumiți oncopediatri din lume va face evaluari gratuite in Bucuresti

Dr. Banu Oflaz Sozmen

Unul dintre cei mai renumiți oncopediatri din lume, Prof. Dr. Banu Oflaz Sozmen, medic la spitalul KOC Istanbul, va evalua gratuit la Bucuresti  pe data de 19.10.2018 cazurile de leucemii, limfom, tumori, neuroblastom, osteosarcom, tumori endocrine, retinoblastom, tumori endocrine, hemangiom etc.

Vezi si 90% dintre copiii bolnavi de cancer s-ar putea vindeca

Dr. Banu Oflaz Sözmen a absolvit Facultatea de Medicina a Universitații Ankara in 2001, dupa care a urmat programul de formare in domeniul pediatric in 2006 la Universitatea din Washington / SUA. La Spitalul de Copii din St. Louis a urmat studiile in domeniul oncologiei hematologice pediatrice in 2009, apoi a lucrat la Centrul de Cancer Memorial Sloan Kettering / Spitalul Presbyterian Cornell din New York in Statele Unite.

Intre anii 2011-2013, dupa intoarcerea sa in Turcia, a lucrat la Spitalul de Copii din Ankara. Dr. Banu Oflaz Sözmen lucreaza acum ca medic oncolog pediatru fiind totodata si prof. dr. la Facultatea de Medicina Universitara Koç.

Evaluarile in Bucuresti se vor face in limita disponibilitatii, motiv pentru care este necesara programarea prealabila, dupa cum anunta compania Medproper. Pentru programari, parintii pot suna la telefonul +40738.019.229 sau scrie pe email: [email protected].

Vezi si Sanse pentru copiii bolnavi de cancer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here