Alanis Morissette este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Alanis Morissette este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Cantareata canadiana, in varsta de 44 de ani, a facut anuntul prin intermediul unei fotografii pe reteaua de socializare online Instagram.

Citeste si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Morissette este surprinsa in studioul de inregistrari, stand in fata unui microfon, imbracata intr-un pulover negru cu maneci lungi. Poza a fost insotita de mesajul „Atat de multa noutate” („So much NEWness”), care confirma ca ea lucreaza la piese noi, dar si ca este gravida cu cel de-al treilea sau copil.

Cantareata este casatorita cu muzicianul Mario „Souleye” Treadway din 2010. Acestia au doi copii: un fiu, Ever Imre, in varsta de 8 ani, si o fiica, Onyx Solace, in varsta de 2 ani. Ea se numara printre celebritatile care au fost deschise cu privire la depresia postnatala, de care a suferit dupa ambele nasteri. In 2017, intr-un interviu acordat revistei People, aceasta a spus ca nu s-a asteptat sa sufere de depresie, dar a decis sa fie deschisa avand in vedere stigma asociata cu aceasta boala.

Alanis Morissette a devenit celebra in 1995, gratie piesei „You Oughta Know”, considerata o adevarata tirada la adresa unui fost iubit. Cantareata si compozitoare, Alanis Morissette, nascuta in 1974, la Otawa, in Canada, si-a facut debutul in lumea muzicii la varsta de zece ani, cand a inregistrat primul single din cariera – „Fate Stay With Me”. La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul „Alanis”, al carui succes i-a adus discul de platina in Canada si un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria „cea mai promitatoare interpreta”.

Debutul sau pe plan international a avut loc in 1995, odata cu albumul „Jagged Little Pill”, care a intrat in istoria muzicii drept cel mai bine vandut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmeaza alte patru albume cu vanzari record, precum si numeroase single-uri care au urcat in topuri – „You Oughta Know”, „All I Really Want”, „One Hand In My Pocket”, „Ironic”, „You Learn”, „Head over Feet”, „Uninvited” (inclus pe coloana sonora a filmului „City of Angels”), „Thank U”, „That I Would Be Good”, „Hands Clean”, „So Pure”, „King of Pain”.

Apreciata pentru vocea sa, dar si pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensata de-a lungul carierei cu nu mai putin de 12 premii Juno si sapte Grammy, inregistrand vanzari de peste 55 de milioane de albume in intreaga lume. De altfel, Alanis este considerata una dintre artistele cu cele mai mari vanzari din industria muzicala.

Vezi si Cantareata Carrie Underwood este insarcinata

Sursa:Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here