Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata cu primul ei copil, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, resedinta oficiala a cuplului.

Vezi si Ducele si Ducesa de Cambridge si-au numit al treilea copil Louis Arthur Charles

„Altetele lor regale ducele si ducesa de Sussex sunt incantati sa anunte ca ducesa de Sussex va naste un copil in primavara lui 2019”, se arata in mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, resedinta lor oficiala.

Printul Harry al Marii Britanii, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, s-au casatorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionanta, traditionala, presarata cu elemente moderne, care s-a desfasurat sub privirile lumii intregi.

Printul Harry, fiul cel mic al printului mostenitor Charles si al regretatei printese Diana, si Meghan Markle au o relatie din iulie 2016 si s-au logodit in noiembrie 2017.

Nasterea copilului ducesei Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, este in masura sa infuenteze companii si domenii de activitate, chiar daca nu este in masura sa creasca in mod considerabil vanzarile in retailul britanic, relateaza Bloomberg.

Nunta celor doi, din luna mai, a avut un impact simtitor in retail, pentru ca oamenii au cheltuit pe mincare si bautura pentru a sarbatori. Bebelusul regal nu va avea acest tip de impact, in parte pentru ca este mult mai greu sa programezi o petrecere pentru venirea pe lume a bebelusului, in comparatie cu o petrecere de nunta. Sectoarele care vor beneficia totusi sunt retailul de imbracaminte, supermarketurile si industria jocurilor.

Citeste si Zara Tindall, nepoata reginei Elizabeth a II-a, a nascut o fetita

In privinta hainelor, nu este greu de imaginat ca orice va purta Ducesa de Sussex va influenta piata, tot asa cum se va intampla cu orice haine va purta copilul. La fel s-a intamplat in cazul rochiilor Ducesei de Cambridge, dar si in cazul producatorului de carucioare pentru copii Bogaboo, care a avut parte de un impuls in vanzari dupa ce Kate a aparut intr-o fotografie cu copilasul intr-un carut al companiei.

In cazul celor doua familii vor conta si diferentele de stil, care probabil vor fi speculate de media, spune Paul Hickman, cercetator la Edison Investment Research. De urmarit sunt companiile care produc modele asemanatoare cu cele purtate sau agreate de Meghan, cum sunt cele pentru copii de la retailerul Mothercare Plc, magazine universale ca Debenhams Plc sau Sports Direct International Plc, plus companii cum sunt Hennes & Mauritz AB, Zara SA or Asos Plc.

La capitolul supermarketuri, probabil ca produsele alimentare nu vor avea impulsul inregistrat la nunta celor doi, dar unele produse vor simti cu siguranta. Atunci cand printul George a mers la scoala pentru prima data, in septembrie 2017, lintea Puy a inregistrat o crestere masiva a vanzarilor, pentru ca a aparut in meniul de la scoala al acestuia.

Si industria jocurilor va beneficia, chiar daca nu intr-un mod major; vor exista cu siguranta pariuri asupra numelui copilului sau asupra momentului cand se va naste.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, a confirmat ca este insarcinata

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here