6500 euro costa sa-ti duci copiii acasa la Mos Craciun

O excursie in Laponia, acasa la Mos Craciun, pentru doi adulti si doi copii, ajunge la un pret de 6.500 de euro, adica aproape cat pretul unei masini Logan noua, insa varianta cea mai ieftina. Agentiile de turism spun insa ca excursia de 4 zile este una minunata, ce are loc o data in viata.

Citeste si: Trusa de urgenta in vacanta, pentru toata familia

Agentiile de turism s-au intrecut in oferte care mai de care mai spectaculoase la Targul de Turism de la Romexpo. Inca de la intrarea in targ, te intalnesti cu simpaticul Mos Craciun, care te atrage sa iei loc si sa consulti o oferta pentru Laponia.

„Pe Laponia, anul acesta operam doua curse, cu zbor direct pana la Levi, in Finlanda, si sunt operate in datele de 18 decembrie si 22 decembrie. Sunt programe de patru nopti, care contin demipensiune si o multime de excursii care se fac la fata locului. In general, in perioada Targului exista reducere, si, spre exemplu, pachetul maxim, cu doi adulti si doi copii pana in 12 ani, costa in jur de 6.500 de euro”, a declarat Corina Enache, Sales Manager la o cunoscuta agentie de turism.

Potrivit acesteia, excursia este extrem de frumoasa si cuprinde intalnirea cu Mos Craciun, precum si multe activitati de poveste, pe masura costurilor.

„Excursia aceasta o faci o data in viata, este extrem de frumoasa si de bine structurata. Exista o intalnire la casuta secreta a lui Mos Craciun din padure, exista o intrare in Parcul lui Mos Craciun precum si safari cu husky sau plimbari cu snowmobilul. Mai este inclusa o cina festiva la intalnirea cu Mos Craciun”, mai sustine Corina Enache.

Tara lui Mos Craciun a devenit o destinatie de sezon cautata. Pentru ca este o regiune cu un peisaj mirific, inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Laponia este locul in care exista mai multi reni decât oameni, in care puteti gusta carne de ren si in care puteti face safari prin zapada. Tara lui Mos Craciun este o regiune etnica si culturala in nordul Europei, care se intinde pe teritoriul a patru state: Norvegia, Suedia, Finlanda, Rusia, fiind locuita in mod traditional de poporul sami.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Razvan Pascu, cel mai cunoscut influencer de turism, despre “jobul” de tata 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here