Copiii descopera ca au superputeri la Scoala de SuperEroi

Toti copiii au superputeri, doar ca cineva trebuie sa ii sprijine sa si le descopere. Itsy Bitsy lanseaza Scoala de SuperEroi, unde cei mici au sansa sa descopere ca sunt curajosi, creativi, prietenosi, plini de energie, bucurie, bunatate, incredere. Prima intalnire de la Scoala de SuperEroi va avea loc pe 7 septembrie, in Parcul Lumea Copiilor, langa Palatul Copiilor Bucuresti.

Citeste si Intalnire la Radiomobilul Itsy Bitsy cu Super Zapa in fiecare weekend…

Toata ziua, prin joaca si activitati sportive, creative, muzicale, prin experimente distractive, copiii isi vor descoperi aici puterile interioare si vor sti apoi sa si le activeze ori de cate ori au nevoie, la scoala si in viata de zi cu zi.

Fiecare SuperErou Itsy Bitsy va avea in parc zona lui distinct colorata, plina cu activitati care stimuleaza in copii o anumita superputere. De exemplu, Spinner este in zona rosie a parcului si starneste energia copiilor prin intreceri sportive si hidratare. Traseul senzorial din materiale naturale, care va fi in zona portocalie a lui Spark stimuleaza simturile copiilor si le activeaza puterea bunatatii.

 

Eveniment Itsy Bitsy

La Scoala de SuperEroi, copiii care vor raspunde provocarilor din parc vor primi de la SuperEroii Itsy Bitsy bratari cu superputeri potrivite abilitatilor lor, pe care le vor folosi tot anul scolar, pentru a-si aminti ca pot sa-si activeze puterile interioare, ori de cate ori au nevoie, pentru performate de orice fel.

„Toti copiii au puteri interioare, dar multi nu le constientizeaza sau au uitat ca le au si prin urmare nu le folosesc. Astfel ei se comporta uneori cu frica, furie, timiditate etc. Nici parintii nu isi mai amintesc de aceste puteri interioare sau cred ca ele au disparut. De fapt, ele stau undeva ascunse in interiorul copiilor si sunt puteri care abia asteapta sa fie activate. Si asta vom face impreuna la Scoala de SuperEroi in parc sau la radio,” a declarat Nadia Tataru, cofondatoarea Itsy Bitsy FM.

Copiii se vor intalni cu eroii din echipa Itsy Bitsy in parc, dar si la radio, pe tot parcursul anului scolar. Noua grila radio este plina de emisiuni cu SuperEroi, creative, educative si distractive. Itsy si Bitsy vor face drumul spre scoala si gradinita mult mai distractiv, dimineata de la 7:00 la 9:00. Un nou prieten al copiilor la radio, Spinner ii va inspira sa faca multa miscare, sa manance sanatos si sa aiba astfel mai multa energie.

La fel de nou in echipa Itsy Bitsy FM este si SuperEroul ecologist Spark, care va descoperi cu cei mici ce pot face impreuna pentru a avea cu totii, oameni, plante si animale o viata sanatoasa si frumoasa. SuperZapa, prietena copiilor, ii va asculta cu povestile lor de peste zi, in fiecare seara, de la 18:00 la 20:00. Si pentru ca fiecare sfarsit de zi poate fi un prilej de petrecere in casele copiilor, la radio a venit DjDodi, care aduce muzica de dans potrivita distractiei in familie, inainte de Povestea de Seara.

Citeste si Superbebe s-a distrat alaturi de copii la 1UNIFEST!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here