Intalnire la Radiomobilul Itsy Bitsy cu Super Zapa in fiecare weekend din august

In fiecare sambata si duminica din luna august, Super Zapa iti da intalnire la Radiomobilul Itsy Bitsy, din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti. Cei mari si mici sunt asteptati weekend de weekend cu jocuri, activitati distractive si foarte mult nisip numai bun de construit castele! In luna august, racoreste-te la Radio Plaja Itsy Bitsy! Potrivit organizatorilor, incepand din 4-5 august, in fiecare weekend, Radiomobilul Itsy Bitsy este parcat la foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti (intrarea de la Campia Libertatii).

,,De la ora 10:00, dam startul emisiunii Castele de Nisip, impreuna cu Super Zapa. Copiii se pot inscrie la fata locului, pentru a sta de vorba cu ea, direct din parc si in direct la radio, din Radiomobilul Itsy Bitsy. Pana la ora 13:00, micutii ascultatori vor avea ocazia sa faca poze cu Zapa si sa se joace cu ea. Iar de la ora 17:00, incepem o noua sesiune de joaca, desenat si construit castele de nisip”, anunta Radio Itsy Bitsy.

Astfel, toti copiii care vin in parc vor avea ocazia sa isi mestereasca propriile castele de nisip si sa le inscrie in concursul nostru, pentru sansa de a castiga o excursie la munte!

Mai multe detalii legate de concursul: Intrecerea castelelor de nisip gasesti aici

Vezi si In loc de libertate si bani in plus… am copii sanatosi si fericiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here