Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umana Asistata, accesibil tuturor cuplurilor din Romania!

Noul Centru de Excelenta in Fertilitate, Wellborn4ALL, disponibil in cadrul Spitalului Wellborn Militari este cel mai nou Centru de Reproducere Umana Asistata, accesibil tuturor cuplurilor din Romania, cu pachete de servicii medicale integrate, dar la costuri practicate in institutiile publice de sanatate. Fiecare pacient sau cuplu de pacienti va avea acces la un sistem ultramodern si performant de investigare, tratament si interventie pentru orice tip de diagnostic specific infertilitatii. O echipa supraspecializata in medicina reproductiva, alcatuita din medici, geneticieni si embriologi sunt pregatiti sa preia cupluri din Romania cu suspiciune sau cu diagnostic de infertilitate, pentru a face ca sansele de reusita sa fie cat mai mari.

Vezi si Fertilitate versus cancer. Ce se intampla? Care sunt sansele la a avea un copil?

De ce Wellborn4ALL?

  • Fertilitatea constituie unul dintre cele mai sensibile subiecte, atat in lumea medicala, cat si pentru pacienti. Asadar, increderea in echipa medicala trebuie sa fie maxima.
  • Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, in Wellborn4ALL te vor intampina nume precum: dr. Silviu Predoi, dr. Viorica Chirita, dr. Carmen Ianiotescu (medici cu ultraspecializare in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro), embriolog: dr. Mihaela Radu, biolog: Ecaterina Ilinca.
  • Excelenta medicala este, de aceasta data, accesibila tuturor, singurul context in care vorbim despre Premium este atunci cand ne referim la servicii, nu si la costuri. Asadar, pacientii Spitalului Wellborn Militari vor putea accesa servicii medicale de Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro la costuri minime, avand garantia totala a profesionalismului, sigurantei si conditiilor de internare practicate. Mai mult decat atat, este posibila plata in rate, fara dobanda pentru fiecare dintre cuplurile prezentate.
  • Fertilitatea implica respect si empatie. Stim asta, din interactiunea cu mii de cazuri tratate si monitorizate de echipa noastra de-a lungul anilor, in Reteaua Medicala Wellborn.
  • Wellborn4ALL este situat in cadrul unui spital multidisciplinar, ceea ce ofera siguranta medicala si confort pacientului, prin capacitatea de a interveni si monitoriza orice caz.
  • Acces la cel mai nou si mai modern Laborator de Embriologie din Bucuresti.

Wellborn4ALL inseamna din punct de vedere al costurilor o investitie de peste 400.000 de Euro.

“Wellborn4ALL este o continuare fireasca a parcursului nostru, ca echipa de medici cu rezultate la standarde europene in medicina reproductiva, ca retea medicala ce crede cu tarie in respectul pentru pacienti si pentru viata. Iar alaturarea dintre ultimele doua exclude discriminarea prin incapacitatea de a da nastere unui copil in cazul lipsei resurselor financiare. Asadar, Wellborn4ALL este investitia noastra in normalitatea unui sistem in care viata si sanatatea nu sunt atributele exclusivismului, ci parte din noi toti”, a declarat dr. Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Mai multe detalii gasiti pe siteul www.wellborn.ro

Vezi si Ce ar trebui sa stie cuplurile diagnosticate cu infertilitate la finalul primei vizite la medicul specialist?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here