Legenda lui Podkin O Ureche, o carte pentru copii

Copiii spun ca Legenda lui Podkin O Ureche este cea mai buna carte pe care au citit-o vreodata. E plina de actiune, in plus autorul Kieran Larwood ii pune pe cei mici sa gandeasca. Cei mari, care au parcurs-o impreuna cu copii lor, spun ca e o legenda care merita sa fie impartasita cu prietenii.

Citeste si Carte pentru ajutorarea copiilor saraci

Legenda lui Podkin O Ureche este volumul I din seria Saga celor Cinci Taramuri, un bestseller international, premiat cu Blue Peter Book Award 2017 si Prix Sorcieres 2019.

Editura Paralela 45 ii invita pe copii sa citeasca in vacanta sau in timpul liber povestea iepurasului Podkin, un visator si rasfatat, care trece printr-o serie de incercari. Micutul, impreuna cu sora sa, ajung sa fie fugari si mai ales fugariti pentru unul dintre cele Douasprezece Daruri magice pe care le poseda de la Zeita primelor douasprezece triburi de iepuri.

Cartea este scrisa pentru copii, dar desigur poate fi lecturata si de catre parinti si bunici. Cu siguranta, adultii vor gasi lucruri interesante, vor fi strafulgerati de sentimente profunde si vor suferi odata cu personajele pe masura ce vor intra in atmosfera povestii.

Un univers atragator si fascinant pentru cei mici, plin de talc si intelepciune pentru cei mari, creat de iepuri care merg in doua picioare, de harpii metalice, de daruri magice.

Citeste si Ducesa Meghan de Sussex scrie o carte pentru copii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here