Carte pentru ajutorarea copiilor saraci

Cea de-a doua poveste din seria caritabila “Stories out of the Box” este o carte pentru ajutorarea copiilor saraci, care a fost lansata in prezenta a zeci de copii si parinti iubitori de lectura. Sophia the Starfish, fabula in versuri a CEO-ului DHL Daniel Kearvell, este povestea unei stele de mare care isi doreste sa fie acceptata de celelalte vietuitoare marine care o resping pentru ca este diferita de ele. Sophia este o carte inspirata de povestile de seara spuse celor doua fiice ale lui Daniel Kearvell – Maya si Sophia, amandoua imprumutandu-si numele unor personaje de basm.

Citeste si O noua carte pentru copii, „Asta e al meu!”

”Este important sa avem grija de felul in care copiii nostri cresc si de modelele pe care le urmeaza in viata, iar cartile mele ascund mesaje despre acceptarea diferentelor, integrare si armonie, strecurate in povesti pe gustul celor mici. M-am bucurat intotdeauna de scris si am vrut sa-i dau fiicei mele ceva care sa poata pastra, ceva ce am creat pentru ea. Cele mai bune idei si inspiratii vin din ceva care este mai aproape de inima”, a spus Daniel Kearvell, autor de carti pentru copii.

Banii stransi din vanzarea volumului vor ajunge la Te Aud Romania, o organizatie non-guvernamentala care are in grija peste 2000 de copii din medii defavorizate. In prezenta iubitorilor de carte de copii, Daniel Kearvell a inmanat deja un cec de 2000 de euro pentru Te Aud Romania, bani stransi din vanzarea primului volum. Maya the Mouse, lansata anul trecut, si Sophia the Starfish fac parte din seria Stories out of the Box.

“Nu cred ca Sophia the Starfish va fi ultimul volum. Mai am cinci nepotele, toate fetite, carora ar trebui sa le scriu si lor cate o poveste. Este important ca toti copiii sa primeasca mesaje corecte despre cum sa se raporteze la viata, iar mesajele transmise prin intermediul povestilor sunt cele mai usor acceptate de copii. De altfel, feedbackul lor este cel mai important pentru mine, pentru ca este cel mai sincer,” a declarat Daniel Kearvell.

Fiecare carte este ambalata intr-un mod original, cu o surpriza pentru copii constand chiar in eroul cartii in varianta plusata. Editile au fost ilustrate intr-un mod original de catre Dan Ungureanu, un artist vizionar.

Daniel Kearvell este Managing Director DHL Romania. Este britanic si locuieste de sapte ani in Romania, dupa ce a stat in Qatar. Este indragostit de meleagurile romanesti si si-a descoperit pasiunea pentru scris acum doi ani cand a publicat prima carte pentru copii, Maya the Mouse.

Citeste si

Campioana Ana-Maria Branza lanseaza cartea pentru copii „En Garde! Fetita cu masca tricolora

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here