Ducesa Meghan de Sussex scrie o carte pentru copii

Ducesa Meghan de Sussex scrie o carte pentru copii, inspirata si de cainii sai pe care i-a salvat de la abandon. Incasarile obtinute din vanzarea volumului vor fi donate unor organizatii caritabile, potrivit contactmusic.net.

,,Planurile sunt intr-o faza incipienta si nu vor fi deocamdata anuntate oficial”, a declarat o sursa pentru publicatia britanica The Sun.

,,Iubeste animalele si cainii pe care i-a salvat de la abandon si, cel mai probabil, acestia vor fi o sursa de inspiratie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan si sotul ei, printul Harry, au doi caini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe cand era celibatara, beagle-ul Guy, un labrador negru numit Oz.

Daca Meghan va scrie aceasta carte, va calca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta sotie a printului Andrew, unchiul printului Harry. Aceasta a scris mai multe carti, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” si „Helping Hands”.

Citeste si Ducesa Meghan a nascut un baiat

Iar, in 1980, socrul lui Meghan, printul mostenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum insotit de ilustratii semnate de Sir Hugh Casson.

Fosta actrita americana Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, este casatorita cu printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a nascut pe 6 mai. Cel de-al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al saptelea in ordinea succesiunii la tron.

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here