De ce este bine sa invete engleza de copil?

Studiile realizate pe aceasta tema spun ca unui copil ii este mai bine sa se apuce sa invete o limba straina de la o varsta cat mai mica. De cele mai multe ori, varsta cea mai propice pentru studierea unei limbi straine este de 6-7 ani si atunci poti sa il insotesti la cursuri de engleza pentru copii. La aceasta varsta copilul este cel mai capabil sa asimileze informatiile si sa-si dezvolte abilitatile dintr-o anume limba. De ce este bine sa invete engleza de copil? Daca si tu iti doresti sa afli de ce este bine sa-ti inscrii copilul, cat mai devreme, la cursuri de engleza pentru copii, te invit sa descoperi in randurile ce urmeaza.

Citeste si Cand se pot invata cel mai bine limbile straine?

Dezvolta gandirea

Cercetariile au aratat ca persoanele care cunosc doua limbi sunt mult mai eficiente la sarcinile care necesita atentie distributiva. Mai mult decat atat, se concentreaza mult mai bine si le este mai usor sa studieze. Daca copilul incepe sa invete limba engleza de mic, acesta isi dezvolta capacitatile cognitive. In plus, studiile derulate pe aceasta tema confirma ca, gandirea critica, creativitatea si flexibilitatea se imbunatatesc semnificativ, daca au studiat o limba straina de mici.

Imbunatatesti vocabularul limbii native

Daca pana acum se credea ca, un copil care incepe sa studieze o limba straina poate deveni confuz in privinta celor doua, cercetatorii au demonstrat ca, dimpotriva, copii care invata o limba straina vorbesc mult mai corect limba nativa fata de un copil care nu invata o limba straina.

Le este mult mai usor sa invete  

Copii sunt ca niste bureti, gata sa absoarba toate informatiile. Iar acest lucru nu face exceptie cand vine vorba de limbile straine. Unui copil ii este mult mai usor sa asimileze si sa studieze o limba straina cand este mic. Ei bine, si odata ce reuseste sa invete o limba este mult mai usor sa invete altele.

Incepe sa gandeasca in limba engleza

Spre deosebire de cei care au inceput sa studieze limba la o varsta mai mare, un copil atunci cand incepe sa invete o limba, lui i se dezvolta gandirea in acea limba. Daca un adolescent trebuie sa traduca din limba nativa in limba straina atunci cand o vorbeste, un copil invata sa gandeasca direct in limba straina. Pe viitor ii este mult mai usor sa comunice si sa se inteleaga cu cei care vorbesc acea limba nativ.

Daca si tu iti doresti pentru copilul tau sa isi petreaca timpul liber intr-un mod productiv, care sa ii dezvolte si sa-i antreneze mintea atunci propune-i sa inceapa sa invete limba engleza. Iar daca stai in capitala, tot ce trebuie sa faci este sa-l inscrii la cursuri engleza din Bucuresti, unde va avea parte de meditatii de la profesori calificati gata sa-i ofere toate cunostintele de care are nevoie.

Vezi si Iata avantajele copilului care vorbeste mai multe limbi

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here