Bloggerul Ela Craciun isi uneste fortele cu Superbebe.ro pentru a promova nasterea naturala

Ela Craciun, prezentatoare TV si autoarea blogului www.elacraciun.ro va lansa, in luna septembrie, o noua provocare viitoarelor mame: nasterea naturala. Campania intitulata „Sunt mama, e natural” are ca scop promovarea beneficiilor nasterii naturale pentru sanatatea copiilor dar si inceperea unei dezbateri reale despre nivelul alarmant de nasteri prin cezariana inregistrate in Romania in acest moment. Bloggerul Ela Craciun isi uneste fortele cu Superbebe.ro pentru a promova nasterea naturala.

Afla mai multe detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente.

Potrivit statisticilor oficiale, tara noastra are cel mai ridicat procent din Europa al nasterilor prin cezariana, depasind 33% din total iar in Bucuresti acesta se ridica la un ingrijorator 70%.

Bloggerita Ela Craciun

“In luna octombrie voi fi mama pentru a treia oara si voi naste natural, asa cum am facut si in primele doua sarcini. Am doi copii sanatosi, care s-au nascut fara probleme si imi doresc sa pot vorbi cu comunitatea viitoarelor mame pentru a le spune ca nasterea naturala nu este un pericol pentru ele, ci adeseori este un risc pentru sanatatea pe termen lung a celor mici. Nu ne vom adresa exceptiilor, femeilor care chiar nu au alta solutie, celor care au probleme de sanatate si sunt obligate sa faca cezariana, ci mamelor care ar trebui sa puna mai mult in balanta frica de a naste natural cu sanatatea copiilor. Adeseori spunem ca am face orice pentru copilul nostru. De ce nu incepem sa facem acest lucru inainte de a se naste?”, declara Ela Craciun la inceputul campaniei.

Campania Elei va fi sustinuta de comunitatea sa care activeaza pe blogul www.elacraciun.ro si pe grupul de Facebook/Mamici si copii fericiti si va consta intr-o serie de articole informative, video-uri cu testimoniale sustinute de medici, povesti ale mamelor care au nascut natural dar si de oameni care vin in sprijinul cresterii gradului de informare a mamelor.

Citeste si Nasterea. Cum te pregatesti pentru prima intalnire cu bebelusul tau!

Efortul Elei de a convinge viitoarele mame sa aleaga nasterea naturala va fi sustinut si de Superbebe.ro alaturi de care bloggerul va participa, in data de 28 septembrie 2018, la un eveniment in cadrul targului Baby Expo. Ela va fi invitata Superbebe.ro pentru a vorbi despre experienta nasterii naturale in cadrul seminarului intitulat “Povestea nasterii naturale”.

Pe parcursul a o luna si jumatate Ela va impartati cu membrii comunitatii rezultatele dezbaterilor cu medici, mame si specialisti iar blogul sau va deveni spatiul in care toate aceste discutii vor fi moderate si incurajate.

Vezi si Ce este o doula si cum te poate ajuta la nastere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here