Victoria Beckham sufera de dislexie, iar copiii ei prezinta semnele aceleiasi boli

Victoria Beckham sufera de dislexie, iar copiii ei prezinta semnele aceleiasi boli. Creatoarea de moda britanica a declarat ca s-a autodiagnosticat cu dislexie, o deficienta de invatare care impiedica dezvoltarea capacitatii de a citi. Ea a mai spus ca si cei patru copii ai sai sufera de aceeasi boala.

Citeste si 1 din 10 copii sufera de tulburari de invatare

Designerul, fosta membra a trupei Spice Girls, a declarat pentru Financial Times ca cei patru copii ai sai si ai fostului fotbalist David Beckham sunt mai degraba pasionati de aspecte creative si de sporturi decat de domeniile academice.

Potrivit acesteia, Brooklyn, in varsta de 20 de ani, este pasionat de fotografie, Romeo, care are 16 ani, se antreneaza sa devina jucator de tenis, Cruz, in varsta de 14 ani, adora sa cante, iar Harper, in varsta de 7 ani, „este foarte baietoasa”.

Dislexia este o tulburare nervoasa constand in dificultatea de a citi si de a intelege ceea ce se citeste, care nu afecteaza insa capacitatile intelectuale ale unei persoane.

Victoria Beckham a mai spus ca cei trei fii ai cuplului si-au abandonat ambitiile de a deveni fotbalisti, de teama ca isi vor dezamagi celebrul tata. Aceasta a acceptat deciziile fiilor sai, sustinand ca i-a spus lui Romeo, care si-ar fi exprimat vocal temerile, ca tatal lui „doreste doar ca el sa fie fericit”.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membra a grupului Spice Girls, iar, in ultimii ani, a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii. Aceasta a a reusit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasa, devenind dintr-o cantareata pop un designer foarte apreciat, ale carei colectii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea intreaga.

Victoria s-a casatorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999.

Citeste si Lumea copilului cu tulburari de invatare: Discalculia

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here