O fetita fara urechi are nevoie de ajutor

Alexandra, o fetita fara urechi, are nevoie de ajutor ca sa auda. Copila, in varsta de 5 ani, s-a nascut cu o malformatie rara: nu are urechi – nici canale auditive si nici pavilioane. Insa costul unei operatii este de 200.000 de euro, o suma care pare venita dintr-un scenariu de film. Minunea de a auzi vine cu un pret mult prea mare pentru ea si familia ei, motiv pentru care Asociatia „Parinti Salvatori” lanseaza campania „Fauritorii de minuni” care are ca scop strangerea de fonduri pentru  fetita de 5 ani.

Citeste si Carte pentru ajutorarea copiilor saraci

Minunile sunt facute de noi toti in fiecare zi. Minunile adevarate nu se implinesc cu bani, ci cu oameni. Minunea Alexandrei este suma oamenilor care aleg sa se implice in campania ei. Minunea Alexandrei costa 100.000 de oameni ca tine, care au ales sa duca mesajul ei mai departe si sa doneze 2 euro. Costurile pentru o viata normala ajung la o suma mult prea mare pentru 90% din familiile din Romania: 200.000 de euro. Intr-o era in care mass media ne invata sa punem accent pe aspectul fizic mai mult decat orice, unde numarul operatiilor estetice este in crestere inca de la varste fragede, atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor, campania „Fauritorii de minuni” incurajeaza oamenii sa aprecieze frumosul natural si sa-si aminteasca de micile minuni pe care le traiesc in fiecare zi: minunea de a merge, de a vedea, de respira.

„Incurajam orice om sa duca mesajul mai departe, chiar si printr-o simpla postare despre una dintre minunile pe care le traieste in fiecare zi! Hai sa alocam 2 minute din timpul nostru pentru a fi recunoscatori ca ne-am nascut intregi si sanatosi, sa daruim 2 minute din viata noastra Alexandrei. Printr-un simplu SMS putem sa schimbam viata unui copil mai putin norocos decat noi. Drept urmare, ne intrebam si va intrebam:  Cat costa o minune?”, este mesajul lui  Vasile Vlasin, fondatorul Asociatiei „Parinti Salvatori”.

Singura dorinta a fetitei este sa fie un om normal: „Mami ce frumoasa esti! Mi-as dori si eu sa am urechi ca tine!”, sunt cuvintele pe care Alexandra, deseori, i le repeta mamei sale.

Fii alaturi de Alexandra: doneaza 2 euro prin SMS la 8844 cu textul „MINUNI” sau intra pe grupul de Facebook „Parinti Salvatori” si afla cum te poti implica mai mult in crearea unei minuni umane luna de luna!

Metode alternative pentru donatii:

 • prin virament cu cardul accesand acest link, fara comision: http://parintisalvatori.ro/doneaza/
 • prin PayPal la adresa: [email protected]
 • prin virament sau depunere la CEC in conturile:
  RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont in lei
  RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont in euro – cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
  Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate – Cod Fiscal 9373178
  cu mentiunea MINUNI

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0749-93.66.88 sau email: [email protected]

Citeste si Apel umanitar: Vladut are nevoie de ajutorul nostru!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here