Ziua Portilor Deschise la o scoala cu predare in limba germana

germana

Ziua Portilor Deschise la o scoala cu predare in limba germana ofera posibilitatea parintilor de-a cunoaste echipa de profesori si pedagogi din unitatea de invatamant respectiva, dar si de-a experimenta live genul de activitati in care sunt angrenati copiii la gradinita, in ciclul primar si cel gimnazial. Singuri sau insotiti de copii, parintii pot asista la orele de dimineata, la ateliere si la prezentarile ofertei educationale pentru clasa pregatitoare, gradinita si cresa.

Citeste si Descopera British School of Bucharest la Ziua Portilor Deschise pentru prescolari!

Inspirata de curriculum-ul performant din landul Baden-Württemberg si de metodologia inovativa din scolile germane de azi, beneficiind, in plus, de aportul unor cadre didactice scolite in Germania, unitatea de invatamant foloseste metode participative de predare, care tin cont de nivelul cognitiv și afectiv al fiecarei varste; astfel, din corvoada, invatarea devine un act de participare activa. Zeppelin Schule este un proiect educational initiat in anul 2012 de catre Fundatia Unum ca o alternativa viabila la invatamantul de stat. Astfel, conform inregistrarii din Registrul special al ARACIP studiile efectuate de elevii scolii noastre sunt recunoscute ca atare, iar in aceasta institutie limba germana este predata ca limba materna.

Trasatura cea mai importanta este centrarea procesului educational pe dezvoltarea personala a elevului, sustinuta de programe educationale si artistice specifice fiecarei varste.

Spatiul si procesul educational, fiind intr-o relatie de interdependenta, confera elevilor scolii un mix intre confortul fizic si cel emotional. In amenajarea spatiilor interioare cuvantul cheie a fost armonia detaliilor. Curtea exteriora, prin dimensiunile ei generoase, permite desfasurarea activitatilor sportive si artistice. O alta trasatura care individualizeaza scoala este programa performanta in limba germana, care, dublata fiind de o programa in limba romana, creeaza un cadru ideal pentru dezvoltarea armonioasa a elevilor.
Prin programele ei personalizate, scoala isi conduce copii intr-o calatorie inter-disciplinara spre auto-descoperirea potentialului creativ, stiintific sau sportiv, orientand dezvoltarea elevilor in acea directie.

Miercuri, 6 martie 2019, intre orele 11:00 – 19:00, scoala cu predare in limba germana Zeppelin Schule organizeaza Ziua Portilor Deschise, dupa cum informeaza Mediafax. Pentru inscriere, sunt disponibile mai multe linkuri:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfe_ig8VaoYPQsaoAbNxBoJqf6_ZddRaNQFvf98eFBOKWNX9A/viewformtvc=0&c=0&w=1

http://www.zeppelinschule.ro/

https://www.facebook.com/zeppelinschule/

Citeste si Atelier de Teatru cu trupa de adolescente si adolescenti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here