Vaccinarea anti Covid a copiilor si a femeilor insarcinate, din ce in ce mai aproape de realitate

Imagine de Angelo Esslinger de la Pixabay

Potrivit Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu-Cercel, in momentul de fata exista mai multe teste care analizeaza efectele vacinului anti COVID-19 asupra copiilor.

Exista in momentul de fata teste care se realizeaza chiar si asupra copiilor de 12 ani. Teoretic, nu ar trebui sa fie diferente mari asupra efectelor pe care vaccinul le are asupra adultilor si a copiilor, tinand cont de designul acestor vaccinuri. Vaccinurile din ziua de azi sunt extrem de sigure si aproape ca nu mai au nicio legatura cu vaccinurile care se produceau in anii ’60,” a spus Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu-Cercel, in cadrul dezbaterii onlineVaccinarea anti COVID-19” prin ochii specialistilor”, organizata de Asociatia Medicilor Independenti (AMI).

In ceea ce priveste vaccinarea anti Covid a femeilor insarcinate, Pfizer-BioNTech a anuntat ca se vor incepe studii clinice, potrivit NBC News.

Compania farmaceutica isi propune sa inscrie 4000 de gravide, de peste 18 ani, care sunt in intervalul 24-34 de saptamani de sarcina.

Studiul Pfizer va urmari si nou-nascutii timp de sase luni dupna nastere, pentru a vedea daca anticorpii de la mama se transfera si la micuti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here