Un tată își ține sechestrată fiica de 5 ani și amenință pe internet că o să arunce toată casa în aer

Foto: pixabay.com

De aproape 24 de ore, un tată își ține sechestrată fiica de 5 ani și amenință pe internet că o să arunce toată casa în aer. Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Incidentul a început joi seara, în Chiajna, când o femeie a sunat la 112, spunând că soțul acesteia, aflat în stare de ebrietate, a bătut-o și a dat-o afară din casă, amenințând că o va omorî pe fiica lor, dând foc buteliilor de gaz.

UPDATE: Fetița a fost eliberată, după 28 de ore, iar bărbatul se află în custodia Poliției.

Din acel moment mai mulți polițiști, prieteni, rude, vecini de-ai bărbatului încearcă să negocieze sau să-l convingă pe acesta să se predea, să nu-i facă rău fetiței, mai ales de când tatăl micuței a postat pe Facebook un video în care a filmat cele 3 butelii puse în mijlocul casei și discuția cu fiica lui:

Tatăl: ”Când te ia pe tine, ne ia pe amândoi.”

Fetiţa: ”Dar dacă nu vrea să ne ia pe amândoi?

Tatăl: ”Ne ia, ne duce acolo lângă tataie…

Fetiţa: Vrei să ne ducă lângă tataie? Dar mie mi-e frică, tati…”

Deocamdată bărbatul a avut grijă de fetiță, potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan.

”Bărbatul are grijă de minoră, nu a suferit minora leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment şi, de asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care i-a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române, i-a fost oferită. Ceea ce doresc să subliniez este că Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveniment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă”, a declarat oficialul, potrivit observatornews.ro.

TELVERDE: 0800.500.333 (gratuit!) – număr pentru victimele violenței domestice.

-știre în curs de actualizare –

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here