Un elev de 15 ani a amenințat cu un cuțit un profesor de sport

A fost deschisă o anchetă după ce un elev de 15 ani a amenințat cu un cuțit un profesor în incinta sălii de sport, din cadrul unei școli din municipiul Bacău. Adolescentul a fost reținut de polițiști.

Evenimentul s-a petrecut miercuri, când un bărbat în vârstă de 42 de ani a sunat la 112 să anunțe de un conflict dintre un elev și un cadru didactic, elevul având asupra sa un cuțit.

“Poliţiştii au stabilit faptul că un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înţepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta, după care a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul. Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie şi condus la sediu pentru audieri”, potrivit poliției Bacău.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, care au luat măsura reţinerii tânărului. Elevul este acuzat de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Incidentul vine după ce a avut un alt caz de violență în școli, și anume când o profesoară din București a fost înjunghiată în zona gâtului de un elev de clasa a X-a, care ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mai multe aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here