Un copil de un an şi jumătate a murit după ce a fost strivit de o maşină în timp ce un şofer încerca să o parcheze

Photo by Jeff Stapleton, Pexels

Un copil de un an şi jumătate a murit după ce a fost strivit de o maşină în timp ce un şofer încerca să o parcheze. Tragedia s-a întâmplat în timp ce părinții băiețelului și câțiva prieteni erau într-un camping în Cluj. La un moment dat, un bărbat de 61 de ani, care era prieten cu părinţii minorului, a încercat să-şi parcheze maşina, dar nu a observat că băiețelul era întins pe iarbă.

„La data de 23 iunie 2023, în jurul orei 21.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că în extravilanul localității Finișel, într-un loc de camping, un copil a fost lovit de un autoturism. Deplasați la locul sesizării, din primele verificări, polițiștii au constatat că un conducător auto de 61 de ani, care intenționa să parcheze autoturismul, l-ar fi accidentat pe un copil de 1 an și 5 luni” arată comunicatul transmis de polițiști.

Părinții copilului au sunat imedia la 112, au explicat unde se află, dar nu au mai putut aștepta să vină ambulanța, au urcat băiatul în mașină și au mers în întâmpinarea urgenței. Pe drum s-au întâlnit cu echipajul medial care a început imediat manevrele de resuscitare. Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde însă din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, în urma căruia a reieșit că bărbatul nu consumase alcool.

”În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.”, potrivit sursei citate anterior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here