Un copil de 9 ani din Galați a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Photo by Dó Castle, Pexels

Un copil de 9 ani din Galați a murit după ce a căzut de pe bicicletă, iar ghidonul i-a intrat în gât. Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiază, copilul era la plimbare pe Faleza Superioară a Dunării, pe trotuar, cu părinții și fratele acestuia, iar echipele de intervenție ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se.

La scurt timp după producerea acestui accident, minorul și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat.

La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă”, potrivit reprezentanților IPJ Galați.

Cei prezenți pe trotuar au spus că băiețelul a căzut cu bicicleta, apoi s-a ridicat, a făcut câți va pași spre mama lui, i-a spus că îl doare gâtul, dar în scurt timp, a căzut din picioare și nu a mai respirat. A fost sunat la 112, medicii l-au transportat la Spitalul de Copii din Galați, dar nu l-au mai putut salva.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Este o tragedie sfasietoare pentru aceasta familie atat de mica, accidentul producandu-se intr-un mod neprevazut si cumplit. Fiind mereu atenti si rigurosi mai ales cand ies cu cei mici de acasa, simtim cu totii durerea acestei familii. Speram ca aceasta tragedie sa fie cel mai mic semnal de alarma pentru toti parintii de acum si in timp ce trecem prin momente atat de dificile, sa purtam cu totii un gand de compasiune catre aceasta familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here