Demi Moore a fost violata la varsta de 15 ani

Actrita Demi Moore a fost violata la varsta de 15 ani, presupusul agresor spunandu-i ca mama ei a vandut-o pentru suma 500 de dolari. Dezvaluirile au fost facute de artista in cadrul emisiunii „Good Morning America” catre gazda acesteia, Diane Sawyer, potrivit contactmusic.net.

Citeste si Demi Moore, eclipsata de fiica ei

Actrita in varsta de 56 de ani a vorbit despre viata ei personala intr-un interviu dedicat promovarii autobiografiei „Inside Out”, lansata recent. Demi Moore i-a dezvaluit moderatoarei Diane Sawyer ca a fost violata si ca agresorul a intrebat-o cum se simte stiind ca mama ei a vandut-o pentru 500 de dolari. Cu toate acestea, Demi Moore nu crede ca mama ei, care a decedat in anul 1998, „a vandut-o” si ca incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzactie.

Demi Moore

„Adanc in inima mea, nu cred ca a fost o simpla tranzactie. Totusi, i-a oferit acces la mine si m-a pus intr-o situatie daunatoare”, a declarat actrita.

„Inside Out” vorbeste deschis despre viata personala a lui Demi Moore, spun editorii. In volum sunt abordate traumele din copilaria actritei, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relatia tumultuoasa a lui Moore cu mama sa, cele trei casnicii ale sale – printre care s-au numarat cele cu actorii Bruce Willis si Ashton Kutcher – si incercarea de a face fata atat celebritatii, cat si vietii de mama.

In autobiografie, Demi Moore isi descrie in detaliu copilaria, relatand ca ambii parinti erau alcoolici si ca a fost crescuta intr-un mediu marcat de agresiuni fizice.

Totodata, actrita a evocat unul dintre momentele in care mama ei a incercat sa se sinucida. Demi Moore a dezvaluit ca a fost nevoita sa ii scoata din gura mamei sale pastilele pe care intentiona sa le inghita. In timpul acelui incident, Demi Moore avea doar 12 ani. Actrita a fost, la randul ei, dependenta de alcool si de alte droguri, luptandu-se pentru a scapa de adictii.

Actrita a comparat efortul de a scapa de adictii cu cel necesar pentru a naste natural: „Am experimentat durerea. Prin urmare, o parte a sobrietatii tine de faptul ca nu vreau sa pierd momente din viata, din textura ei, chiar daca lucrul asta genereaza si durere”.

Demi Moore are trei copii cu unul dintre fostii ei soti, actorul Bruce Willis. Demi Moore, in varsta de 56 de ani, a ajuns cunoscuta ca actrita de televiziune, cu rolul din telenovela „General Hospital”. Ulterior, a jucat in productii pentru cinema, unde a aparut in filme precum „St. Elmo’s Fire/ Libertinii”, „Ghost/ Fantoma mea iubita”, „A Few Good Men/ Oameni de onoare” sau „Indecent Proposal/Propunere indecenta”. Moore este o activista pentru drepturile copiilor si este co-fondatoarea organizatiei non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.

Sursa: Mediafax

Citeste si Demi Moore vrea sa adopte un copil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here