Tic Pitic – Zilele Small Size au loc la Teatrul „Ion Creanga” din Bucuresti in perioada 25 – 27 ianuarie

Editia a V-a a evenimentului Tic Pitic – Zilele Small Size, organizat de Teatrul „Ion Creanga”, are loc de vineri pana duminica, la sala mica a institutiei din Bucuresti, programand spectacole dedicate celor mai mici fani, arata un comunicat.

Vezi si: „Eliza viseaza” in cel mai nou spectacol pentru copii de la Teatrul „Ion Creanga” din Bucuresti

Manifestarile din cadrul Tic Pitic – Zilele Small Size promit ca vor transforma sala de spectacole intr-un spatiu de explorare pentru micuti. Insotiti de parinti si/ sau bunici, acestia vor avea ocazia sa vizioneze spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebelusi la prescolari.

Printre productiile programate se numara titluri din repertoriul Teatrului Ion Creanga – „ImpreLuna”, „Calatorii prin Galaxii” si „Pe marimea mea” -, dar si un spectacol produs de Asociatia MiniReactor din Cluj-Napoca, „Bucataria familiei Balaur”, in regia Deliei Gavlitchi.

In timpul festivalului va avea loc si atelierul „Ding! Ce se aude?”, o invitatie adresata micutilor cu varsta sub trei ani, care vor descoperi instrumentele muzicale si secretele sunetelor. Atelierul se desfasoara pe 26 ianuarie, iar accesul este gratuit, in baza inscrierii prealabile, via e-mail.

Evenimentul are loc in perioada 25 – 27 ianuarie si este sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul „Ion Creanga”. Manifestarea isi propune sa promoveze importanta si beneficiile educatiei timpurii prin intermediul teatrului.

Detalii despre programul manifestarii se gasesc pe site-ul teatrului, https://www.teatrulioncreanga.ro/ro/noutati/tic-pitic-zilele-small-size-o-ed-a-v-a-o-25-27-ianuarie.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Educatia timpurie prin teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here