Tatal cantaretei Britney Spears, acuzat ca si-ar fi agresat unul dintre nepoti

Tatal cantaretei Britney Spears este acuzat ca si-ar fi agresat unul dintre nepoti. Rapperul Kevin Federline, fostul sot al lui Britney Spears, il acuza pe Jamie Spears, tatal cantaretei americane, ancheta fiind in desfasurare, potrivit tmz.com.

Citeste si Justin Bieber da vina pe celebritatea din copilarie pentru ,,consumul abuziv de droguri”

Kevin Federline, rapper, actor si vedeta TV, a reclamat la politie faptul ca unul dintre cei doi copii pe care ii are cu Britney Spears, Sean Preston, a fost agresat fostul lui socru. Surse din politie au declarat pentru TMZ ca presupusul incident a avut loc pe 24 august, in locuinta lui Jamie Spears din localitatea Ventura, aflata in sudul statului California.

Potrivit lui Federline, fiul sau in varsta de 13 ani si Jamie Spears au avut o discutie in contradictoriu, iar, ulterior, acesta l-a lovit pe copil. Sursele au mai declarat ca Jamie Spears a spart o usa pentru a ajunge la nepot. Cu toate acestea, nu exista urme vizibile pe corpul copilului care sa indice ca ar fi fost agresat.

Kevin Federline a considerat, insa, ca incidentul a fost suficient de serios pentru a-l raporta in ziua urmatoare autoritatilor locale, care au deschis o ancheta.

In ceea ce priveste custodia celor doi copii pe care Federline ii are cu Britney, acestia petrec 70% din timp cu tatal lor.

Britney Spears, in varsta de 37 de ani, era una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale anilor 1990. Artista se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut in favoarea fostului sot, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, in varsta de 13 ani, si Jayden James, in varsta de 12 ani.

Intre timp, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului „Circus”, in decembrie 2008. De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, sase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru intreaga cariera, si sapte Billboard Music Awards. Artista a primit si o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Citeste si Britney Spears si copiii ei, amenintati cu moartea

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here