Justin Bieber da vina pe celebritatea din copilarie pentru ,,consumul abuziv de droguri”

Celebrul cantaret canadian Justin Bieber condamna faptul ca a devenit celebru inca din copilarie, considerand ca aceasta este cauza pentru care a fost ,,lipsit de respect cu femeile” si a folosit ,,abuziv droguri” in adolescenta, potrivit contactmusic.net.

Citeste si Ed Sheeran a fost hartuit in copilarie fiindca era roscat

Interpretul piesei ,,Sorry” a devenit celebru inca de la varsta de 13 ani si spune ca, la un moment dat, din cauza popularitatii cunoscute de timpuriu, s-a gandit la sinucidere.

Artistul in varsta de 25 de ani a publicat un mesaj pe reteaua de socializare online Instagram: ,,Este greu sa te trezesti dimineata cu o atitudine buna cand esti coplesit de propria viata, de trecut, de locul de munca, de responsabilitati, emotii, familie, finante si de relatii. Uneori, aceasta stare duce in punctul in care nu iti mai doresti sa traiesti. Modestia vine cu varsta. Auzi lucrurile acestea cand esti copil si incepi sa crezi in ele. Ratiunea si puterea de a decide vin cu varsta. Toti au facut totul pentru mine si, prin urmare, nu am invatat vreodata bazele responsabilitatii. La varsta de 18 ani nu dobandisem abilitatile necesare lumii reale, desi aveam milioane de dolari in cont si acces la tot ceea ce imi puteam dori. Este un concept foarte infricosator pentru toti”.

Dupa ce a implinit 19 ani, Bieber, care pe atunci avea o relatie cu cantareata Selena Gomez, a inceput sa consume substante ilegale. In prezent, Justin Bieber este casatorit cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Justin Bieber a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a castigat, printre altele, patru American Music Awards si un Grammy, a vandut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus in topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, in 2011, 2012 si 2013.

Citeste si Debutul varstei de consum a drogurilor e de 13 ani

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here