Tanarul care a injunghiat o profesoara in Ploiesti fusese exmatriculat. Femeia este operata

Tanarul care a injunghiat, marti, o profesoara de matematica de la Liceul „Spiru Haret” din Ploiesti are 22 de ani, fusese exmatriculat, iar din cate se pare in momentul agresiunii era beat.

Citeste si: Tanar din Botosani, injunghiat de tatal sau dupa un conflict spontan

Potrivit unor surse judiciare este vorba despre Nitescu Mihai Alexandru, in varsta de 22 ani, fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploiesti, exmatriculat anterior.Fostul elev a fost testat cu etilotestul si a rezultat o alcoolemie de 0,45 la mie, alcool pur in aerul expirat. Surse judiciare au declarat ca tanarul a fost internat, in trecut, la spital, deoarece a suferit turburari de comportament.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tanarului s-au gasit un cutit de bucatarie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfeca, o sticla in care erau cuie. Totodata, asupra tanarului a fost gasita si o sticla cu tuica.

Intre timp, profesoara este operata, intrucat este posibil sa ii fi fost atins un organ intern.

O profesoara in varsta de 43 ani a fost injunghiata in abdomen, marti, la Liceul „Spiru Haret” din Ploiesti, in fata cancelariei, cutitul fiind gasit la fata locului.

Profesoara a fost dusa la Unitatea de Primiri Urgente Ploiesti de catre un echipaj de terapie intensiva mobila. Surse judiciare au declarat ca profesoara este sotia unui judecator de la Judecatoria Ploiesti.

Presupusul agresor a fost retinut deja de catre jandarmi. De altfel, tanarul a mai avut probleme cu legea in timp ce era in clasa a XII-a. Aceleasi surse declara ca in luna octombrie 2016 un profesor de la acelasi liceu a sesizat politistii dupa ce tanarul ar fi amenintat cu un cutit un coleg de clasa. La vremea respectiva, a fost intocmit un dosar penal pentru amenintare si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, adolescentul primind si o amenda in valoare de 500 de lei.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here