Stia ca este insarcinata cu un bebelus, dar s-a intors acasa cu doi

Sursa foto: Today's Parent

Viata bate filmul! De foarte multe ori ne-am convins de acest lucru, indiferent cate filme fascinante am vazut. Iar astazi iti vom spune o poveste incredibila a unei mame, care stia ca este insarcinata cu un bebelus, s-a dus la spital sa nasca, dar s-a intors acasa…cu doi bebelusi.

Katie Clay stia ca este insarcinata, ca totul decurge bine, ca bebelusul din burtica este in regula, asta i se spunea de fiecare data cand venea la programarile cu moasa, care ii asculta bataile inimii bebelusului. Habar nu avea ca o sa nasca intr-o parcare, cu trei saptamani inainte de DPN (data probabila de nastere). Iar cea mai mare surpriza este ca nu avea nicio idee de faptul ca o sa nasca nu un bebelus, ci doi. A avut in burtica doi bebelusi, timp de aproape 9 luni si nimeni nu a stiut acest lucru! Incredibil!

Dar hai sa o luam de la inceput…

Intr-o zi, Katie se odihnea, impreuna cu baietelul ei mai mare, Marcus, de 2 ani, in casa parintilor ei, cand in jurul orei 11 i s-a rupt apa. Tanara si-a anuntat cu calm tatal, si-a sunat mama (care nu era atunci acasa), si-a sunat moasa, care i-a spus ca sa vina la ora 13.30 la spital (centrul de nasteri), chiar daca inca nu are contractii. Apoi i-a lasat un mesaj audio sotului care era la serviciu.

Desi se afla aproape de casa, pana a ajuns mama lui Katie, tanara femeie incepuse sa aiba contractii si acestea deveneau din ce in ce mai serioase. Au pus repede ce mai trebuia in bagajul de nastere, s-au urcat in masina, a fost dat mai pe spate spatarul lui Katie si au pornit spre spital, care se afla la 15 minute de mers cu masina de casa.

Pe drum insa Katie a simtit contractii foarte puternice si i-a spus mamei ca nu crede ca va reusi sa ajunga pana la spital, pentru ca simte deja capul bebelusului. Au suant-o pe moasa, care prin difuzor le-a explicat ce au de facut. Mama lui Katie a oprit repede masina intr-o parcare, iar gravida era deja serios pregatita de expulzare a bebelusului. A impins de cateva ori, bebelusul a iesit, proaspata bunica i-a dat repede cordonul ombilical din jurul gatului si i-a pus bebelusul mamei pe piept, exact asa cum a explicat moasa, care in tot acest timp conducea spre parcarea respectiva si le spunea, cu multa blandete, ce pasi trebuie sa urmeze.

Moasa a ajuns in cateva minute si s-a asigurat ca atat mama, cat si bebelusul sunt in regula, apoi au pornit impreuna la spital, pentru ca urma etapa de expulzare a placentei.

“Am ajuns la spital, stiind ca aici trebuie sa vin pentru nastere, dar cand am ajuns am aflat ca sotia mea deja nascuse intr-o parcare si ca acum trebuie sa expulzeze placenta, iar toata lumea se mirea de ce dureaza atat de mult acest proces” a povestit Marcus, sotul lui Katie si proaspatul tatic.

In cele  20 de minute cat Katie impingea si incerca sa expulzeze placenta, a urmat un val de lichid, de parca se rupsese apa pentru a doua oara. Toata lumea a fost surprinsa. Oare mai urma un bebelus?

Inainte sa realizeze ce se intampla, Katie deja instinctiv a inceput sa impinga, iar moasa a exclamat: “Iata, vad capsorul celui de-al doilea bebelus”. In scurt timp, s-a nascut si cel de-al doilea bebelus.

A fost ireal. (…) Nu realizam ce se intamplase si am fost asa timp de cateva ore, cand ma uitam la bebelusi si nu-mi venea sa cred!”, a spus proaspata mamica.

KAtie, alaturi de cei doi bebelus, Srusa: www.eastidahonews.com

Ambii bebelusi sunt sanatosi. Primul bebelus, Emmanuel Azariah Clay, s-a nascut in parcare la ora 12:36, iar cel de-al doilea, Elijah Abel Clay, s-a nascut la spital, la ora 12:58.

Explicatia la intrebarea „de ce Katie nu a stiut ca are in burtica doi copii”, este ca intotdeauna la vizitele pe care le avea la moasa, aceasta ii asculta bataile inimii bebelusului, ii masura burta, verifica pozitionarea bebelusului, vedea ca este totul in regula, de aceea Katie nu s-a gandit ca ar avea nevoie de o ecografie. In plus, dorea ca sexul bebelusului sa fie aflat la nastere, sa fie o surpriza. Si trebuie sa recunoastem, tanara mama chiar a avut parte nud e una, ci de doua mari surprize la nastere! 😊

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here