Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta (pe numele său real Robyn Rihanna Fenty) a născut un băiețel, pe 3 august în Los Angeles, tatăl fiind cântărețul ASAP Rocky, cu care are o relație de la începutul lui 2020, potrivit publicației TMZ. Nu se știe încă numele copilului, dar surse apropiate cuplului susțin că ar începe cu litera ”R”.

Celebra cântăreață a hiturilor internaționale, precum ”Umbrella”, ”Diamonds”, ”Sundress” mai are un băiețel de 1 an și 3 luni (născut în mai 2022), pe nume RZA Athelston Mayers, cu același partener.

Rihanna, în vârstă de35 de ani a anunțat că este din nou însărcinată fără a spune măcar un cuvânt în timpul galei Super Bowl din Arizona din acest an, când artista a urcat pe scenă și doar le-a arătat tuturor burtica vizibil rotunjită.

”Atunci când devii mamă, ți se întâmplă ceva, simți că poți cuceri toată lumea, că poți face orice” a spus cântăreața într-un interviu pentru Apple Music la începutul acestui an.

Vedeta a povestit și pentru revista Vogue despre faptul că mereu și-a dorit să aibă o familie mare, dar s-a opus cu vehemență ”normelor” dictate de societate potrivit cărora mai întâi trebuie să te căsătorești, apoi să ai copii. ”Cine a spus că așa trebuie să fie? Cu siguranță nu voi lăsa nimic să-mi stea în calea dorinței mele de a fi mamă” a spus Rihanna în cadrul interviului.

Citește și: Cântăreața Rihanna este din nou însărcinată

Dar și: Rihanna a născut un băiețel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here