Povestea mamei care și-a salvat cei doi copii, alăptându-i, timp de 4 zile, pe epava unei bărci, undeva în largul Oceanului Atlantic

Foto: Daily Mail/Mama cu cei doi copii găsiți în largul Oceanului Atlantic

Un caz impresionant și trist a fost preluat zilele acestea de cele mai mari publicații din lume. Este vorba despre povestea mamei care și-a salvat cei doi copii, alăptându-i, timp de 4 zile, pe epava unei bărci, undeva în largul Oceanului Atlantic.

Foto: Daily Mail/Mama si cei doi copii găsiți în larg

Mariely Chacon, în vârstă de 40 de ani, și cei doi copii ai săi, de 2 și de 6 ani au rămas captivi pe o mică epavă a unei bărci, după ce a fost distrusă de un val în timp ce navigau către o insulă din Oceanul Atlantic, potrivit Daily Mail.

Femeia a reușit să-și țină copiii în viață timp de 4 zile, alăptându-i, chiar dacă ea nu a avut posibilitatea decât să-și bea propria urină, pentru o minimă hidratare.

Într-un final, salvatorii au găsit epava pe care se aflau cei doi copii, la o distantă de aproximativ 70 de mile de țărm. Imaginea văzută de salvatori era cutremurătoare: cei doi micuți țineau în brațe trupul neînsuflețit al mamei, care a murit cu doar câteva ore înainte să fie găsită epava.

Foto: Daily Mail/ epava găsită în larg

Copiii erau deshidratați și cu arsuri de gradul 1 și au fost duși la spital. Pe epava era și bona copiilor, în vârstă de 25 de ani, care era ascunsă într-un minifrigider și a astfel a putut să evite deshidratarea severă și arsurile de la soare..

Potrivit oficialilor, o barcă pe care se aflau 9 persoane a plecat din Higuerote, Venezuela, spre o insula din Caraibe, iar la un moment dat barca a fost distrusă de un val. Barca a fost închiriată pentru vacanță.

Încă cinci persoane care au fost pe acea barcă sunt date dispărute, inclusiv tatăl copiilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here