Pe 14 septembrie va incepe scoala, pana pe 10 septembrie parintii vor sti exact cum se va incepe

Sursa foto: Pexels

Potrivit premierului Ludovic Orban, scoala va incepe pe 14 septembrie si a precizat ca nu s-a discutat niciodata oficial varianta amanarii inceputului de an scolar.

„Au fost pareri exprimate de unii medici epidemiologi privitoare la posibilitatea amanarii scolii, pe ce baza, ca se intorc din concendii si ar putea exista posibilitatea sa fie infectati deja din concedii. Nu am discutat niciodata oficial. Au fost doar opinii, dar nu e un punct de vedere oficial. Pe 14 septembrie va incepe scoala. Asta am anuntat tot timpul” a declarat premierul.

Ludovic Orban a spus ca scoala va incepe in functie de cele 3 scenarii (verde, galben si rosu) discutate de Guvern si anume, „pana la 1 la mie se poate incepe pe scenariul verde, cu copii in clasa. Intre 1 si 3 la mie, invatamantul mixt, o parte in clasa, o parte online, alternativ astfel incat sa fie un timp similar petrecut in clasa. Ce este pestre 3 la mie se incepe online”.

Parintii vor afla pana in 10 septembrie cum vor incepe copiii scoala sau gradinita, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, scrie digi24.ro.

„Pana pe 10 septembrie trebuie sa afle. Scolile trebuie sa comunice pana pe data de 10 septembrie decizia cu privire la inceperea scolii”, a spus ministrul Educatiei, pentru Edupedu.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here