O mașină de poliție a lovit două fete ce traversau strada pe trecerea de pietoni

Foto: știrileprotv.ro

O maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre fetițe, în vârstă de 13 ani, a fost declarată moartă în urma manevrelor de resuscitare. Cealaltă, în vârstă de 11 ani, a suferit multiple traumatisme și a fost dusă la spital. Agentul de poliție era singur în mașină. Accidentul s-a petrecut la ora 13.30, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 din București.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor”, anunță Poliția Capitalei.

Primul apel la 112 după ce mașina de poliție a lovit cele două fete a fost efectuat de către agentul de poliție, apoi au mai fost făcute încă 8 apeluri de către alte persoane, potrivit datelor oferite de STS, scrie Gândul.ro.

A fost deschis un dosar penal pentru a lămuri cauzele și modul în care s-a produs accidental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here