Top-modelul australian Miranda Kerr este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Top-modelul australian Miranda Kerr, care este casatorita cu cofondatorul Snapchat Evan Spiegel, din 2017, a dezvaluit ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil.

Vezi si Alanis Morissette este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Anuntul a fost facut la gala premiilor Gruner+Jahr Spa, care a avut loc in statiunea germana Baden-Baden. Acolo, Kerr a fost premiata pentru compania sa de produse organice de ingrijire a pielii.

In timp ce se afla pe covorul rosu, Kerr s-a oprit in fata fotografilor si a inceput sa pozeze in timp ce isi mangaia burta, confirmand ca este insarcinata.

Acesta va fi cel de-al treilea copil al modelului in varsta de 35 de ani. Ea mai are doi fii: unul de opt ani, Flynn, din casatoria cu actorul britanic Orlando Bloom, si unul de 10 luni, Hart, din casatoria cu Evan Spiegel, cofondatorul aplicatiei Snapchat.

Miranda Kerr este un top-model australian devenita celebra pentru colaborarea cu compania americana Victoria’s Secret si prezentari de moda sustinute pentru marci precum Chanel, Lanvin, Miu Miu si Dior. Aceasta a mai fost imaginea unor campanii realizate de companii precum H&M, Swarovski, Givenchy si Reebok.

Citeste si Cantareata Carrie Underwood este insarcinata

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here