O invatatoare este acuzata ca a batut un elev pana l-a invinetit

O invatatoare este acuzata ca a batut un elev pana l-a invinetit. Cadrul didactic de la o scoala din localitatea Trusesti, judetul Botosani, ar fi batut un elev in varsta de 7 ani, cu probleme medicale. Mama baiatului a sesizat autoritatile si au fost demarate anchete atat la nivelul unitatii de invatamant, cat si la Politie.

Vezi si Invatatoare reclamata ca ii invata pe copii cantece religioase si nu…

Doua anchete au fost declansate la o Scoala Generala care face parte din Grupul Scolar „Demostene Botez” din localitatea Trusesti, judetul Botosani. Anchetele au fost declansate dupa ce mama copilului a postat pe Facebook imagini cu baietelul care are vanatai pe umeri, iar femeia s-a plans ca micutul, care are nevoi speciale, este abuzat de invatatoare.

“(…) Am atasat mai jos un video cu baiatul meu care este in grupa 0 imi vine batut acasa de catre doamna invatatoare (…) Nu mai stiu ce sa mai fac, am depus plangere in scris la directoarea scolii si am auzit ca au zis ca nu iau declaratia mea in considerare ca eu am scris aberatii in declaratie, ca am exagerat de cand am depus plangerea. Mi-l bate mai tare fara sa faca copilul nimic. Copilul meu e cu probleme, nu tine minte, e mai mic cu 2 ani de varsta pe care o are, doar la invatatura si prinde mai greu (…)”, sustine mama copilului in postarea pe Facebook.

Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Botosani, Ciprian Manolache, conducerea scolii a declansat o ancheta in acest caz, fiind constituita o comisie de disciplina care analizeaza sesizarea depusa de mama elevului. Si Inspectoratul de Politie Botosani s-a autosesizat si a declansat o ancheta.

„Inspectoratul de Politie Botosani s-a autosesizat dupa aparitia in spatiul public a imaginilor cu copilul. Politistii se afla la fata locului unde efectueaza cercetari. Pana la aceasta ora nu avem o plangere inregistrata din partea mamei”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Botosani, Maria Carp.

Sursa: Mediafax

Citeste si Profesor din Sebes, acuzat ca a palmuit un elev

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here