O fetita de doi ani s-a electrocutat in timp ce se juca in curte

O fetita de doi ani a murit in timp ce se juca in curtea casei din comuna Apata, judetul Brasov. Micuta s-a electrocutat de un fir neizolat, in acest caz fiind deschisa o ancheta, dupa ce s-a stabilit ca locuinta era racordata in mod ilegal la reteaua de energie electrica.

Vezi si Incident grav intr-o scoala din Dambovita

Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, Ionut Marin, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca fetita de doi ani a murit pe loc, curentata de un fir neizolat care atarna pe langa peretele casei.

”Politistii Postului de Politie Apata au fost sesizati, miercuri, prin 112 cu privire la faptul ca in curtea unei locuinte din localitate un copil s-a curentat si este inconstient. Politistii s-au deplasat la fata locului unde au constatat faptul ca, in timp ce se juca in curtea locuintei, o minora in varsta de doi ani s-a curentat de la un fir neizolat care atarna pe langa peretele casei, fiind in stare de inconstienta. Cadrele medicale sosite la fata locului au efectuat manevre de resuscitare insa fara rezultat, constatand decesul minorei”, a spus Ionut Marin.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca locuinta era racordata ilegal la reteaua publica de distributie a energiei electrice.

”Verificarile ulterioare efectuate de reprezentantii Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Brasov au indicat faptul ca locuinta era racordata in mod ilegal, prin instalatii clandestine, la reteaua de energie electrica stradala”, a precizat Ionut Marin.

Ancheta este coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Rupea, fiind intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, confectionarea unei instalatii clandestine in scopul sustragerii de energie electrica si furt de energie electrica.

Sursa: Mediafax

Vezi si O fetita de 11 ani si-a salvat mama si fratiorul de un an si sase luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here