Incident grav intr-o scoala din Dambovita

Un elev de clasa a 5-a din judetul Dambovita a ajuns, miercuri, la spital, dupa ce, intr-o pauza, in timp ce se juca alaturi de colegi in curtea scolii, a cazut de pe o poarta nefolosita de fotbal si s-a lovit la cap. Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a inceput o ancheta pentru a investiga acest incident grav.

Vezi si Doua eleve, batute cu biciul la scoala de tatal unei colege

Potrivit Politiei Dambovita, accidentul s-a produs la Scoala Generala din Titu Targ, in timpul pauzei, cand un elev de clasa a 5-a cazut si s-a lovit la cap.Inspectorul scolar general al ISJ Dambovita, Ion Sorin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca elevul se juca in curtea scolii. Aici, o poarta de fotbal statea nefolosita, elevii au ridicat-o si au facut tractiuni, iar copilul a cazut si s-a lovit la cap.

Ion Sorin a spus ca din primele informatii a reiesit ca poarta respectiva a fost lasata in curtea scolii de Primarie. De asemenea, profesorul de serviciu era si el in curte in momentul producerii incidentului, dar in alta parte.

Copilul a fost transportat la Spitalul din Titu, Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a inceput o ancheta in acest caz.

Vezi si 13 copii au murit dupa ce un autobuz de scoala a intrat in coliziune cu un tren

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here