O femeie insarcinata, infectata cu COVID si internata la terapie intensiva, a murit

Imagine de Jeyaratnam Caniceus de la Pixabay

O femeie insarcinata de 34 de ani, care s-a infectat cu COVID, a murit la Maternitatea ”Bega” din Timisoara. Tanara a ajuns la spital cu simptome si a fost internata direct la terapie intensiva, fiindca starea ei s-a deteriorat foarte repede. Femeia astepta primul ei copil.

Gravida de 34 de ani avea sarcina de 18 saptamaniin evolutie. A fost internata la noi directin sectia de ATI, pe 21 martie. Era deja simptomatica, cu deficienta respiratorie grava, dispnee, cu 70% din capacitatea pulmonara afectata confirmata de tomograf, oxigeno-dependenta. A fost monitorizata si tratata permanent de catre medicii ATI si obstetricieni. Din pacate nu a avut o evolutie favorabila, cu toata terapia aplicata, iar marti fost intubata, dar faraimbunatatirea evolutiei si a survenit stopul cardio-respirator iresuscitabil„, a declarat pentru Agerpres, seful Clinicii Bega, dr. Marius Craina.

In prezent, la Maternitatea Bega sunt internate 14 gravide infectate cu COVID 19, dintre care 3 in stare grava, internate la Terapie Intensiva.

Citeste si: O gravida in 9 luni, suspecta de Covid-19, refuzata la Spitalul din Barlad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here