O fată de 11 ani a fost bătută de două colege în curtea unei școli din Hunedoara

colaj imagini fata bătută din Hunedoara/Facebook

A fost deschisă o anchetă după ce mama unei fete de 11 ani a mers la poliție să sesizeze faptul că fiica sa a fost bătută de două colege, de 12 si 13 ani, în curtea unei școli din Hunedoara. Incidentul s-a întâmplat luni, dar femeia s-a prezentat marți la poliție, după ce a primit pe telefon înregistrarea agresiunii. 

Atenție urmează detalii cu puternic impact emoțional!

„În data de 5 septembrie 2023,  în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani”, potrivit celor transmise de IPJ Hunedoara.

În imagini se vede clar cum două fete o împing, o trag de păr, o lovesc cu genunchiul în cap. La un moment dat fata este lovită și cu talpa pe cap, chiar dacă aceasta le tot ruga pe colege să înceteze cu aceste acte de violență: „Nu mai da în mine că mi-e rău, te rog, nu mai pot, mi-e rău. (…) Te rog, mi-e frică.” În înregistrare se aud și vocile mai multor persoane care erau prezente acolo, dar care nu au intervenit sa oprească agresiunea asupra fetei.

„Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au mai spus poliţiştii.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here