Mama data in judecata de spital, dupa ce i-a acuzat pe medici ca nu se ocupa de copii

O mama urmeaza sa fie data in judecata de spital, dupa ce i-a acuzat pe medici ca nu se ocupa de copii. Spitalul din Bistrita a pregatit toate documentele necesare pentru a da in judecata o mama pe care o acuza ca i-a jignit pe medicii de la pediatrie, dupa ce a scris pe o retea de socializare ca nu se ocupa de copii daca nu primesc spaga.

Tanara mamica din comuna Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, care a ajuns cu unul dintre gemenii sai de 8 luni la spital, va fi data in judecata de conducerea Spitalului de Urgenta Bistrita-Nasaud dupa ce medicii de la pediatrie au fost jigniti de aceasta pe Facebook si acuzati ca au fost la un pas sa ii omoare copilul pentru ca nu ar fi primit spaga.
Citeste si Medic acuzat, din nou, de malpraxis, după ce o femeie a născut un copil mort

Postarea femeii a adunat mii de distribuiri si sute de comentarii, iar dupa verificarea situatiei, conducerea spitalului a decis sa reactioneze. Colegiul director al Spitalului de Urgenta a stabilit ca femeia sa fie data in judecata pentru defaimare si acolo sa aiba posibilitatea sa probeze cele afirmate pe reteaua de socializare.

“Noi am pregatit deja toate actele necesare, le-am inaintat avocatului care urmeaza in foarte scurt timp sa le depuna la instanta. Suntem decisi sa mergem cu procesul mai departe pentru a-i oferi doamnei posibilitatea sa probeze in instanta cele afirmate. Adunam inca informatii de la toate publicatiile, din toata tara, tot ce s-a scris pentru ca au fost foarte multe… Noi mergem absolut pe calea legala: am solicitat si de la Colegiul Medicilor din Bistrita, in baza codului de deontologie medicala, sa ne comunice daca medicii de la Cluj sustin afirmatiile facute de mamica in numele lor, pentru ca nu este absolut nimic real din ceea ce a prezentat dansa. A avut o explozie emotionala, din pacate fara sa vada ambele fete ale momentului. Actele sunt pregatite pentru instanta si vor fi depuse in scurt timp pentru ca nu vreau sa las treburile asa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, managerul Spitalului de Urgenta Bistrita-Nasaud, Gabriel Lazany.

Tanara mamica a ajuns la spital cu unul dintre copii, la finele anului trecut, dupa care a scris pe Facebook despre medici ca nu s-ar fi ocupat de copil si ca l-au trimis mai apoi spre Cluj, unde ar fi ajuns in stare foarte grava.

„Daca nu le dai bani te lasa sa mori (…). Cand am ajuns la Cluj cu copilul, medici de aici, de la Pediatrie 2, mi-au spus ca viata copilului era contra cronometru, deci era sa moara. M-o tinut o luna la Bistrita si m-a trimis cu copilu’ la Cluj aproape mort”, a scris femeia.

Managerul Spitalului de Urgenta din Bistrita, Gabriel Lazany, sustine ca nimic din cele afirmate de mamica nu este real, ci ca femeia a ajuns cu copilul bolnav la spital la inceputul lunii decembrie si dupa o saptamana s-a externat pe propria raspundere. A revenit apoi, dupa o saptamana, cu copilul in stare foarte grava, ulterior fiind transferata la Cluj.

Vezi si Ce amenda a primit un tata care si-a plimbat copilul pe langa masina in mers

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here