Ce amenda a primit un tata care si-a plimbat copilul pe langa masina in mers

Un tata a fost filmat in timp ce conducea masina cu volan pe dreapta cu o mana, iar cu cealalta isi plimba copilul aflat in carucior, pe langa vehicul. El a fost gasit de politistii Serviciului Rutier din Gorj, care i-au dat amenda.

Vezi si Cei doi frati, dati disparuti de bunica, au fost gasiti de politisti

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii Serviciului Rutier Gorj l-au identificat pe barbatul care plimba copilul in timp ce conducea masina, acesta fiind amendat cu 725 de lei.

„La data de 23 octombrie, politisti din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat conducatorul autoturismului din materialul video prezentat in mass-media, un tanar de 23 ani, din municipiul Tg.-Jiu, fiind sanctionat contraventional, conform OUG 195/2002, cu amenda in cuantum de 725 lei, pentru efectuarea altor activitati de natura a-i distrage atentia de la conducere”, au transmis reprezentantii IGPR.

De asemenea, potrivit sursei citate, va fi informata si DGASPC Gorj, pentru efectuarea unor verificari privind cresterea copilului.

Imagini cu un bebelus aflat in carucior, impins de un sofer din Gorj, care conduce o masina cu volan pe dreapta, au fost postate pe facebook. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

In filmarea postata pe facebook apare un autoturism cu numere de Gorj, cu volan pe dreapta. In timp ce soferul conduce masina cu o singura mana, cu cealalta impinge un carucior in care se afla un copil, cel mai probabil fiul lui.

Soferul este incurajat de pe marginea drumului de o femeie care pare a fi mama baietelului, care este amuzata de situatie.

La un moment dat, conducatorul auto se intalneste cu doi localnici, iar unul dintre ei se aseaza pe capota. Intre timp, filmarea a fost stearsa.

Vezi si Cel putin sase copii au murit, in urma unei epidemii cu adenovirus

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here